Tutustu kaikkiin uusiin ja vanhoihin lainoihin alapuolelta

Alapuolelta löydät kokoajan päivittyvän listan vuoden 2019 lainapalveluista. Löydät listasta niin vanhoja tuttujakin kuin uusiakin lainapalveluita, joista voit tutustua jokaiseen syvällisemmin kirjoittamiemme kokemuksiemme mukaan. Mikäli tahdot kuitenkin vertailla kätevästi kaikki pikavipit kerrallaan, niin suosittellemme sinua käyttämään meidän lainavertailua tai tutustua esimerkiksi suoraan pikavippeihin.

Credigo pikalaina

Credigo

Credigolta saat nopeasti ja helposti lainaa jopa 5000€ yhdellä markkinoiden pienimmillä korolla. Et myöskään tarvitse vakuuksia tai takaajia lainan hakemista varten

Bluefinance.fi

Blue Finance

Blue Finance lainaa pikavippiä jo 18 vuotiaalle yhdestä harvoista lainapalveluista. Lisäksi Blue Financelta saa myös ensilainaa kuluttomasti ja korottamasti, joten kannattaa tutustua.

Credit24.fi

Credit24

Credit24 on loistava lainapalvelu, jos et ole ennen hakenut sieltä lainaa sillä heidän kauttansa saat ensimmäisen lainan 2000€ asti täysin koroitta ja kuluitta.

Ege.fi

Ege

Ege on edullinen lainapalvelu, joka tarjoaa yhtä markkinoiden edullisinta korkoa lainallesi. Kannattaa siis tsekata löytyisikö Egeltä sinullekin sopiva laina.

Vivus.fi

Vivus

Vivus on loistava lainapalvelu pieniin pikavippeihin ja vieläpä koroton ja kuluton kun haet pikalainaa ensimmäistä kertaa Vivukselta max 400€

Ainalaina

Ainalaina rahoittaa arjen erilaisia rahoitustarpeita. Oli kyseessä sitten käynti hammaslääkärillä, rikkoutuneen auton korjaus tai kauan kaivattu etelänmatka, voit hakea lainaa nopeasti ja helposti Ainalainasta.

Aurorax

Aurorax on vaihtoehto perinteisille pankeille. Aurorax välittää eri suuruisia lainoja suoraan lainanottajien sekä sijoittajien välillä. Hae lainaa Auroraxista ilman välikäsiä, suoraan verkosta.

Avippi

Avipistä voit hakea lainaa helposti ja nopeasti. Lainaa varten et tarvitse vakuuksia etkä takaajia, ja voit tehdä koko lainahakemuksen helposti netissä.

Bank Norwegian laina ja luottokortti

Bank Norwegian

Bank Norwegian täydentää tänä päivänä jo yli 1,3 miljoonan ihmisen pääasiallista pankkiyhteyttä sen tarjoamilla, monipuolisilla ja käyttäjäystävällisillä rahoituspalveluilla.

Easycredit

Easycredit on rahoittanut Suomalaisia jo vuodesta 2006.

Ekstraluotto

Ekstraluotto on tarjonnut kuluttajille luottoa jo vuodesta 2006.

Eurolimiitti

Eurolimiitin taustalla toimii kotimainen J. W. – Yhtiöt Oy, jonka kotipaikka sijaitsee Lahdessa.

Eurovippi

Eurovippi lainapalvelu toimii yhteistyössä Suomen suurimpien pankkien kanssa, tarjoten kuluttajille luottamuksellisen sekä turvallisen lainapalvelun arjen eri rahoitustarpeisiin.

Fellow finance

Fellow finance on erinomainen markkinapaikka kuluttajille sekä yrityksille,heille jotka hakevat lainaa, sekä heille jotka hakevat korkotuottoa.

Instabank

Instabank on vuonna 2016 perustettu nettipankki, joka tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa arjen yllättäviin rahanmenoihin.

Komplett Bank

Norjalainen Komplett Bank on vuonna 2014 perustettu pankki, joka tarjoaa kulutusluotto-, sekä jälleenrahoituspalveluita kuluttajille.

Luottoraha

Luottoraha myöntää lainaa erilaisiin arjen kuluihin, oli kyseessä sitten suurempi tai pienempi rahoituksen kohde, voit nostaa Luottorahalta rahaa tilillesi tarpeen mukaan. Luottoraha myöntää lainaa aina 2000 euroon asti, ja lainaa voi nostaa erissä tai kerralla suuremman lainasumman.

Luottottaja

Luotottaja myöntää lainaa arjen yllättäviin menoihin, silloin kun sinä sitä tarvitset.

Nordcredit

Nordcreditistä voit hakea lainaa edullisilla kuukausierillä.

Rahapalvelu

Rahapalvelun omistaa rekisteröitynyt luotonantaja IPF Digital Finland, joka on yksityishenkilöiden kuluttajaluototukseen keskittynyt rahoitusyhtiö.

Reissuluotto

Reissuluotto toteuttaa unelmasi lainaamalla ilman vakuuksia ja takuita jopa 5000 euroon asti.

Yhteislaina

Kaipaako arkesi rahoitusapua yllättävään rahapulaan? Hajosiko pesukone yllättäen, auton korjaamolasku olikin ennakoitua suurempi vai löysitkö tarjouslentoliput unelmiesi lomakohteeseen? Oli syy sitten mikä tahansa, voi olla, että eteesi tulee tilanne jossa kaipaat nopeaa rahoitusvaihtoehtoa.