Ainalaina myöntää luottoa jopa 2000 euroon asti, ja lainaa voi hakea yli 21- vuotiaat henkilöt, joilla on kunnossa olevat luottotiedot.

Luottohakemuksen teko on helppoa ja nopeaa, voit hakea lainaa ilman riskejä. Mikäli lainasta ei ole nostoja, et myöskään maksa siitä mitään kuluja. Lainahakemusta varten sinun tulee tunnistautua ensimmäisellä kerralla omilla verkkopankkitunnuksillasi, jonka jälkeen täytät lainahakemuksessa kysytyt kohdat. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen, saat rahat hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen jopa alle puolessa tunnissa tilillesi. Saat ilmoituksen tekstiviestillä, kun rahat ovat siirtyneet tilillesi. Voit nostaa lainaa 50- 2000 euron suuruisissa erissä, ja saat päättää lainanlyhennyksen eräpäivän. Lainanlyhennyksen on oltava kuitenkin vähintään puolet, avoinna olevasta lainanlyhennyssummasta. Lyhennyssumma sisältää lainapääoman, lainan korot sekä kulut.

Kuka voi hakea Ainalaina Gold- luottoa?

Ainalaina Gold- luotto on 50 – 2000 euron suuruinen laina, joka on suunnattu kuluttajille. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen, lainaa voi nostaa joko yhdellä tai useammalla kerralla omalle käyttötilillensä. 2000 euron Ainalaina Gold- luoton edellytyksenä on lainanhakijan ikä, lainaa hakiessa lainanhakijan on oltava vähintään 21- vuotias, lisäksi lainanhakija saa olla enintään 65- vuotias. Lainanhakijalla on oltava säännölliset tulot, jotka ovat edellytyksenä lainan takaisinmaksulle.Hyväksytty lainapäätös edellyttää, että lainanhakija on maksukykyinen, sekä että hänen luottotietonsa ovat oltava kunnossa. Hakijalla on oltava Suomen kansalaisuus, sekä vakituinen suomalainen kotiosoite. Lainaa hakiessa lainanhakija tunnistautuu Ainalainan- verkkosivuilla verkkopankkitunnuksillaan, lisäksi hakijalla on oltava henkilökohtainen matkapuhelinliittymä tai yritysliittymä, josta näkyy lainanhakijan henkilötiedot. Huomaa kuitenkin, että Ainalaina myöntää lainaa yksityishenkilöille, eikä kyseessä ole yrityslaina.

 • Ainalaina myöntää luottoa 50- 2000 euroa
 • Lainanhakijan on oltava vähintään 21- vuotias, sekä enintään 65- vuotias Suomen kansalainen
 • Hakijalla on oltava vakituinen kotiosoite Suomessa
 • Säännölliset tulot, lainanhakijan on oltava maksukykyinen, sekä hakijan luottotietojen tulee olla kunnossa.
 • Verkkopankkitunnuksilla tunnistaudutaan Ainalainan verkkosivuille, lisäksi hakijalla on oltava käytössään henkilökohtainen matkapuhelinliittymä

Näin haet lainaa Ainalainasta:

 • Mikäli tarvitset luottoa Ainalainasta, kirjaudu Ainalainan verkkosivuille ja tutustu 2000 euron lainan sopimusehtoihin
 • Siirry Hae Lainaa– sivulle ja tunnistaudu lainahakemuksen täyttämistä varten ensimmäisellä kerralla omilla verkkopankkitunnuksillasi. Nykyiset asiakkaat voivat tunnistautua Ainalainan verkkosivuilla omilla tunnuksillaan (henkilötunnus sekä salasana)
 • Täytä luottohakemus huolellisesti. Tutustu ja merkitse hyväksytyksi lainahakemuksen yhteydessä oleviin vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin sekä sopimusehtoihin. Klikkaa- > Lähetä hakemus– painiketta
 • Saat tietää lainapäätöksen välittömästi
 • Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen saat sähköpostiisi kopion vakiomuotoisista eurooppalaisista kuluttajaluottotiedoista sekä sopimusehdoista. Tämän jälkeen voi siirtää rahaa tilillesi Tilinhallinta– sivulta 50 – 2000 euroa. Rahat siirtyvät tilillesi jopa puolessa tunnissa
 • Onko lainahakemuksesi hylätty?

Hylätyn lainahakemuksen syynä voin olla muun muassa seuraavat asiat: Lainanhakijalla ei ole riittävästi ikää lainanhakemista varten, sekä vastaavasti lainanhakija on yli 65- vuotias. Lainahakemuksessa on virheelliset tiedot, esimerkiksi henkilötunnus tai osoitetiedot. Lainanhakijan maksukyky tai luottotiedot eivät ole kunnossa. Hyväksytty lainahakemus edellyttää, että lainanhakija on maksanut edelliset luottonsa ajallaan takaisin, myöhässä maksettu tai maksamaton luotto estää uuden luoton myöntämisen. Hylkäämisen syynä voi olla myös se, että Ainalainan riskiarvio estää luoton myöntämisen.

Ainalaina asiakaspalvelu

Ainalainan asiakaspalvelu auttaa sinua 24/7. Asiakaspalvelu auttaa sinua vuorokauden ympäri, joten saat apua silloin kun sitä tarvitset. Ainalainan verkkosivuilta löytyvät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Mikäli et löydä ratkaisua ongelmaasi, ota yhteyttä:

asiakaspalvelu@ainalaina.fi

0600 301 710 ( 1,52€/min)