Lainaa hakiessa laske lainatarjous ja rekisteröidy Auroraxin palveluun, hae lainaa täyttämällä lainahakemuksessa kysytyt kohdat- huolellisesti. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen saat tietää välittömästi lainapäätöksen. Ennen lopullista päätöstä, et sitoudu mihinkään, ja voit halutessasi kokeilla saatko Auroraxista paremman lainatarjouksen. Auroraxissa sijoittajat maksavat mahdollisen lainasi, ja lainarahat siirtyvät hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen kahden pankkipäivän kuluessa pankkitilillesi. Auroraxin vertaislainaamisessa yksityishenkilöt lainaavat toisille yksityishenkilöille, ja tämä onkin varteenotettava vaihtoehto pankeille sekä muille pikavippifirmoille. Aurorax toimii lainanottajien sekä sijoittajien välillä lainapörssinä. Aurorax huolehtii eri osapuolien lainasopimuksien laatimisen, maksuvalvonnan sekä perinnän. Tämä kaikki tapahtuu yhteistyössä perintätoimisto Intrumin kanssa.

Kuka voi hakea lainaa Auroraxista?

Hyväksytyn lainapyynnön vaatimuksena on seuraavat asiat:

  • Lainaa hakiessa tee realistinen lainahakemus, mitoita lainan suuruus siten että pystyt maksamaan sen takaisin, ilman että se aiheuttaa sinulle maksuvaikeuksia.
  • Ennen lainapyynnön tekemistä, pidä huoli, että sinulla ei ole maksuja perinnässä.
  • Tilinylitys, lainapyynnön esteenä voi olla tilinylitys. Huolehdi että sinulla ei ole tilinylityksiä, jotka voivat aiheuttaa lainahakemuksen hylkäämisen.
  • Vedonlyöntipelit, lainanmyöntämisen esteenä voi olla myös liiallinen vedonlyöntipelien pelaaminen. Huolehdi siis, että et ole pelannut liikaa vedonlyöntipelejä
  • Lainaa hakevan henkilön on oltava vähintään 22- vuotias, tätä nuoremmat henkilöt eivät voi hakea lainaa Aurorax- vertaislainapalvelusta

Lainahakemuksen tekeminen

Hakiessasi lainaa Auroraxista, sinun on huolehdittava muutamasta asiasta, jotta lainan myöntäminen olisi mahdollista. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu täysin sähköisesti, Auroraxin omilla verkkosivuilla.

Laske sinulle sopiva lainatarjous, jonka jälkeen sinun tulee rekisteröityä lainapalveluun.

Rekisteröitymisen jälkeen voit kirjautua lainapalveluun silloin kun se sinulle parhaiten sopii, ja jatkaa     lainahakemuksen täyttämistä.

  • Hae lainaa, lainahakemuksessa sinun tulee täyttää kaikki siinä kysytyt kohdat. Vaikka lainahakemuksen tekeminen on nopeaa, siihen kuluu aikaa vain muutama minuutti. On silti hyvä keskittyä hakemuksen täyttämiseen ja huolehtia siitä, että kaikki kohdat lainahakemuksessa on täytetty. Puutteellisilla tai virheellisillä tiedoilla täytetty lainanhakulomake aiheuttaa välittömästi lainahakemuksen hylkäämisen
  • Lainapäätös välittömästi. Saat tietää lainapäätöksen välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen sijoittajien lainattua rahat, siirtyvät ne lainanhakijan käytettäväksi kahden pankkipäivän kuluessa. Mikäli sinulla on jo olemassa oleva lainatarjous, voit kokeilla myöntääkö Aurorax sinulle paremman lainatarjouksen. Koska lainan hakeminen on niin helppoa sekä nopeaa, eikä lainahakemuksen tekeminen sido sinua mihinkään. Voit rauhassa kokeilla saatko Aurotaxista paremman lainatarjouksen.

 

Miksi valitset Auroraxin?

Auroraxilla maksat vain kertaluonteisen järjestelypalkkion sekä nimelliskoron, lainalle ei kerry muita kustannuksia tai kuukausimaksuja. Lainan järjestelypalkkio peritään hyväksytyn lainan summasta.

Auroxi tarjoaa varteenotettavan vaihtoehdon pankeille tai muille pikavippifirmoille. Auroraxin lainapörssi on sijoittajien sekä lainanottajien täysin sähköinen kohtaamispaikka netissä. Palvelu auttaa molempia osapuolia – niitä, joilla rahaa on liikaa, ja he haluavat saada hyvän koron lainaamalleen rahasummalle, sekä niille, jotka kaipaavat rahoitusta arjen menoihin ja kuluihin. Auroraxin lainapörssissä ihmiset lainaavat ihmisille. Lainaa hakiessa sinulla on päätäntävalta, sinulla on vapaus valita. Katso ensin minkälaisen lainatarjouksen voit saada ja päätä vasta tämän jälkeen. Lainahakemuksen teko on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään. Ei siis yllättäviä riskejä, tiedät mitä olet ottamassa.

Aurorax asiakaspalvelu

Auroraxin asiakaspalvelu auttaa sinua lainaan liittyvissä asioissa arkisin klo 9.00- 16.00 . Tavoitat asiakaspalvelijan joko puhelimitse numerosta + 358 2 480 90170, lähettämällä asiakaspalveluun sähköpostia support@aurorax.co tai lähettämällä viestin Auroraxin sivuilla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.