Blue Finance joustoluotto

Blue Finance myöntää lainaa 100 eurosta 700 euron suuruisia pikavippejä.

Blue Financella on kotimainen, Suomalaisen Blue Finance Oy:n pyörittämä pikalainoja myöntävä lainayritys.

700 euron suuruisen pikavipin takaisinmaksuaika on 12 kuukautta, tai suuremmassa rahapulassa voi Blue Financelta hakea 2000 euron suuruista joustoluottoa.

Kuten muillakin lainapalveluilla, myös Blue Finance odottaa lainanhakijalla olevan moitteettomat luottotiedot. Eli hänellä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, sekä luottotietojen tulee olla kunnossa.

  • Luottohakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa, ja sen tekeminen onnistuu helposti verkossa.
  • Luottohakemuksen tekeminen ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan.

 

Pikavippi, ilman korkoja ja kuluja

Uudet Blue Financen asiakkaat voivat hakea ilmaista 100-300 euron suuruista pikavippiä, tämä vippi on ilmainen, sillä sille ei kerry maksettavaksi minkäänlaisia korkoja eikä kuluja, mikäli lainasumma on maksettu 14 vuorokauden kuluessa takaisin. Jos tiedät että saat kahden viikon sisällä palkan, mutta sinulla on jokin maksimissaan 300 euron välttämätön rahanmeno. On Blue Financen ilmainen pikavippi silloin kannattava vaihtoehto.

Miten lainaa haetaan,ja miten lainan takaisinmaksu onnistuu

Blue Financen lainan hakeminen on lähes yhtä helppoa kuin sähköpostitilin avaaminen. Ne ketkä sen ovat tehneet, tietävät että tilin avaaminen ei katso aikaa eikä paikkaa. Voit tehdä hakemuksen silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen, saat tietää välittömästi onko lainahakemuksesi hyväksytty vai hylätty. Mikäli lainapäätös on hyväksytty, voi rahat olla tililläsi samana päivänä, parhaimmillaan jopa alle puolessa tunnissa. Pikavippihakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa, sinun ei tarvitse toimittaa mitään liitteitä lainahakemusta varten. Mutta vaikka lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa, on itse lainahakemuksen tekemiseen silti hyvä varata rauhallinen hetki.

Blue Finance erottuu toisista lainapalveluista pitkällä takaisinmaksuajalla. Mikäli päädyt hakemaan 700 euron pikavippiä, on vippisumman takaisinmaksuaika huimat 12 kuukautta! Vippisumman takaisinmaksu tulee tapahtua kuudessa (6) yhtä suuressa lainanlyhennyserässä. Joten jos valitset lainasummallesi 12 kuukauden takaisinmaksuajan, on lainanlyhennyksen tapahduttava silloin kahden kuukauden välein. Tällä periaatteella, voit ajatella joka toisen kuukauden olevan lyhennysvapaa kuukausi.

Joustoluotto Blue Financelta

Mikäli tarvitset suurempaa lainasummaa kuin muutaman sadan euron pikavippi, voit hakea Blue Financelta 2000 euron suuruista joustoluottoa. Joustoluottoa voisi periaatteessa verrata luottokorttiin, koska sen toiminta on helppo rinnastaa siihen. Mikäli et nosta rahaa sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa, ei joustoluotosta koidu sinulle maksuja. Joten ensimmäiset maksut tulevat maksettavaksi vasta siinä vaiheessa, kun teet noston joustoluottotililtäsi.

Jos olet aikaisemmin hakenut pikavippiä, tiedät kuinka toimitaan. Joustoluottohakemuksen tekeminen on yhtä helppoa ja nopeaa. Kuten pikavipeissä, saat tietää joustoluottopäätöksen myös välittömästi.

Takaisinmaksu joustoluotossa tapahtuu joka kuukausi, ja lyhennyserän suuruus riippuu siitä kuinka suuren joustoluoton olet hakenut. Blue Finance määrittelee minimilyhennyksen 20% joustoluottosummasta, tai vähintään 200 euroa.

Lainaehdot joustoluotolle ja pikavipille

Lainaehdoissa määritellään lainanhakijan iäksi vähintään 18-vuotta, eli hakijan on oltava täysi-ikäinen. Tämä ikäraja on asetettu jo Suomen laissa pikavippien vähimmäisiäksi.

Luotonhakijalla on oltava vakituinen Suomessa sijaitseva osoite, sekä hakijan on todistettava lainasummaa varten vaadittava riittävä maksukyky.

Kuten muilla lainapalveluilla, myös Blue Financella lainanhakijan luottotietojen tulee olla kunnossa, eikä hakijalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Lainasumman korot ja kulut

Blue Financen myöntämissä lainoissa nimelliskorko on 30%, ja pikavipeissä 15%. Mikäli nostat Blue Financelta 200 euron pikavipin, ja saat sille 12 kuukautta takaisinmaksuaikaa. Takaisinmaksettava lainasumma on tällöin 275€, ja lainasumman todellinen vuosikorko on 48,90%.

Huomaa kuitenkin, että jos et ole aikaisemmin nostanut Blue Financelta pikavippiä, on silloin ensimmäinen pikavippi sinulle koroton ja kuluton. Joustoluoton luottoraja Blue Financella on 2000 euroa, tällöin lainasumman kuukausikorko on 8%, lainasumman nostopalkkio 15% ja joustoluoton nimelliskorko 96%.

Blue Finance tarjoaa ilmaista pikavippiä

Blue Finance taisi olla lähes jokaisen lainamaailmaan perehtyneen asiakkaan huulilla, ennen korkokaton asettamista vuonna 2013. Blue Finance nauttikin silloin asiakkaiden suosiosta, mutta pikavippien korkokaton asettaminen aiheutti hetkellisen notkahduksen, ja lainapalvelu katosi hetkellisesti Suomalaisilta lainamarkkinoilta. BlueFinancen comebackin tuotteena syntyi 100- 700 euron pikavipit, sekä asiakkaan arjen mukaan joustava 2000 euron joustoluotto. Kuten muutkin lainapalvelut, myös BlueFinance yrittää koukuttaa uusia asiakkaita ilmaisella 100-300 euron pikavipillä. Ilmainen pikavippi tarkoittaa ettei lainasummalle tule maksettavaksi korkoja eikä kuluja, ilmaisuuden ehtona on kuitenkin se, että pikavippisumma on maksettava ajallaan takaisin. Ja tämä aika on asetettu 14 vuorokauteen.

Ilmainen pikavippi voikin olla keino uusien asiakkaiden saamiseksi, sillä rahapula voi satunnaisesti iskeä keneen tahansa. Vaikka lainanhakijalla olisi säännöliset tulot, voi elämä heittää toisinaan sitruunoita ja astianpesukoneen hajotessa, uuden ostamista, ainakaan suurissa perheissä ei jaksa odottaa useita viikkoja. Siksi jos tiedät palkkapäivän tulevan kahden viikon sisään, on ilmainen pikavippi enemmän kuin tervetullut.

Blue Financen pikavipit eivät hinnaston mukaan ole kaikkein halvimmasta päästä, joten siksi on hyvä huolehtia että lainasumma on ajallaan maksettu takaisin. Pikavipin hakeminen on kuitenkin niin helppoa ja nopeaa, että se pesee pankkilainan.

Voit saada rahat hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen samana päivänä tilillesi!