Credigo pikalaina

Credigo pikalaina

Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Credigo tarjoaa vakuudetonta rahoitusta arjen äkillisiin rahoitustarpeisiin. Credigolta voit saada lainaa 100-2500 euroa, täysin ilman vakuuksia. Credigolta voi hakea lainaa kaikki henkilöt, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Credigon lainan takaisinmaksuaika vaihtelee kuudesta kuukaudesta aina jopa viiteen vuoteen asti. Lainan korko määräytyy lainasumman suuruuden, sekä sen takaisinmaksuajan mukaan. Lainasumman kustannukset muodostuvat vain lainan korosta, joka on 3,25 – 3,42%. Credigolla on 30 päivän hintatakuu, jos 30 päivän kuluessa löydät Credigon lainan edullisemmin kuin sinun lainasi, Credigo hyvittää sinulle erotuksen arvoisen lahjakortin.

 • Lainaa 100 – 2500 euroa
 • Lainan maksuaika 6- 60 kuukautta
 • Korko 3,25- 3,42%
 • Ei piilokuluja
 • 30 päivän hintatakuu
 • Ilmainen asiakaspalvelu

Lainaa nopeasti ja helposti

Osuiko kohdallesi jokin yllättävä rahanmeno, ja pankkitililläsi ei ole tarpeeksi rahaa kattamaan tätä rahoitustarvetta. Hätä ei ole tämän näköinen, sillä pikalainan, luoton, pikavipin tai joustoluoton hakeminen ei ole ehkä koskaan ollut näin nopeaa ja vaivatonta. Voit tehdä lainahakemuksen täysin sähköisesti, ilman erillisiä vakuuksia. Kyllä, lainahakemuksen teko onnistuu omalta tietokoneeltasi, mihin kellonaikaan tahansa. Tarvitset lainahakemusta varten toimivan nettiyhteyden lisäksi omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Credigolta lainahakemuksen tekeminen onnistuu näin:

 • Kirjaudu sivuille credigo.fi
 • Määrittele sivulla, kuinka paljon haet lainaa, sekä lainan takaisinmaksuaika. Näet välittömästi etusivun laskurin avulla lainan kuukausittaisen lainanlyhennyksen summan suuruuden.
 • Paina – Hae Ilmaiseksi– painiketta
 • Täytä ilmaisen lainahakemuksen kaikki kohdat- huolellisesti
 • Paina – Hae nyt– painiketta

Mikäli teet lainahakemuksen Credigon asiakaspalvelun aukioloaikoina, saat tietää lainapäätöksen välittömästi. Jos kyseessä on hyväksytty lainahakemus, saat rahat tilillesi jopa 10 minuutissa! Mikäli teet maksuttoman lainahakemuksen Credigon asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella, lainahakemuksesi käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Lainaa ilman piilokuluja!

Credigo toimii vastuullisena luotonantajana, joten voit olla varma, että Credigolta lainaa hakiessa saat tietää lainan kokonaiskustannukset jo ennen itse lainahakemuksen lähettämistä. Credigon vakuudettomiin lainoihin ei ole piilotettuna mitään ylimääräisiä kuluja. Credigon lainan kokonaiskustannukset muodostuvat lainasumman kuukausittaisesta lyhennyserästä, sekä lainasumman korosta. Näet siis kaikki Credigon lainan kokonaiskustannukset jo lainanhakuvaiheessa, eikä sinulle tule maksettavaksi laina-aikana ikäviä piilokuluja. Lisäksi voit luottaa siihen, että sinulle myönnetyn lainan vuosikorko ei ylitä tai kierrä vuonna 2013 asetettua korkokattoa. Tämä korkokatto koskee alle 2000 euron vakuudettomia lainoja. Korkokatto määrittelee, sen että lainan todellinen vuosikorko ei saa ylittää yli 50,5%.

Credigon taustalla on vakavarainen emoyhtiö

Credigo on toiminut naapurimaamme Ruotsin lainamarkkinoilla jo reilut kymmenen vuotta. Credigo on Easycreditin ohella Northmill Oy:n rinnakkaistoiminimi, jolla se tarjoaa Suomessa vakuudettomia kulutusluottoja. Näiden taustalla toimii vakavarainen, Ruotsissa toimiva emoyhtiö Northmill AB. Northmillin tavoitteena on tarjota kuluttajille vaivattomia, helposti lähestyttäviä pankkipalveluja. Uuden teknologian, intohimon sekä innovaation avulla Northmill tarjoaa kuluttajille turvallisia, selkeitä, läpinäkyviä sekä asiakasystävällisiä pankkipalveluja sekä rahoitusratkaisuja. Credigolla on Pohjoismaissa yli 400 000 asiakasta, ja yritykselle on tärkeää asiakkaidensa luottamus. Luottamusta lisätään tarjoamalla asiakkaille helppoja sekä nopeita lainoja, lainoja, joihin ei ole piilotettu mitään erillisiä piilokuluja. Credigon lainat ovat helposti vertailtavissa keskenään eri luotontarjoajien kanssa. Näin asiakkaat voivat olla varmoja, että he saavat lainalleen parhaan mahdollisen koron sekä lainan takaisinmaksuajan.

Credigo asiakaspalvelu

Voit ottaa yhteyttä Credigon asiakaspalveluun sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Lainaan liittyvissä kysymyksissä Credigon asiakaspalvelu auttaa sinua.  Asiakaspalvelu on avoinna arkisin sekä lauantaisin. Tarkemmat aikataulut kannattaa tarkistaa Credigon omilta verkkosivuilta. Ota yhteyttä Credigon asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostilla tai Credigon sivujen chat-yhteyden kautta.

09 4272 0663 ( ppm/mpm)   asiakaspalvelu@credigo.fi