Credit24 laina

Credit24 tarjoaa apua rahapulaan, nopeasti ja helposti. Credit24 myöntää pikavippejä 100 eurosta,aina 4000 euroon asti. Credit24 on Suomen lainamarkkinoilla tuttu sekä luotettava luotontarjoaja. Suomessa Credit24:llä on 700 000 laina-asiakasta, ja yrityksen mukaan Credit24 asiakastyytyväisyysprosentti on huimat 94%. Credit24 pikavipin ja luoton hakeminen on helppoa ja nopeaa, lainahakemuksen tekeminen on mahdollista tehdä täysin sähköisesti. Lainanhakijan tunnistautuminen tapahtuu luotonhakijan verkkopankkitunnuksilla. Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen rahat voivat parhaimmillaan olla jopa alle puolessa tunnissa lainanhakijan pankkitilillä.

Uudet asiakkaat voivat hyödyntää 100 -400 euron Credit24 ilmaisen pikavipin, vippi on mahdollista saada ilman juoksevia korkoja ja kuluja.

Credit24 lainaa erilaisiin tarpeisiin

Pikavippi tai joustoluotto, Credit24 myöntää lainaa arjen eri tilanteisiin. Vaikka me kuinka yrittäisimme ennakoida kaikki menot ja suhteuttaa ne arjen tuloihin. Voi olla että siitä huolimatta rahat vaan joskus hupenevat kuin huomaamatta. Hupenevat rahat eivät huolestuta siinä vaiheessa, jos palkkapäivä on vain muutaman päivän päässä. Mutta entä siinä vaiheessa,kun palkkapäivään on useampi viikko ja jollain on siitä huolimatta elettävä. Vai entä tilanne jossa pyykinpesukone hajoaa, ja puhtaat vaatteet hupenevat vauhdilla vaatekaapista.

Credit24 myöntää lainaa pikavippeinä tai joustoluottona. Uudet asiakkaat voivat hakea ilmaista 100-400 euron pikavippiä, tämä on erityisen kätevä siinä vaiheessa kun palkkapäivä on parin viikon päästä, mutta käyttöbudjetti vaatii muutaman satasen. Tällöin pystyt maksamaan lainasumman nopeasti takaisin, eikä vipistä kerry välttämättä ollenkaan maksuja korkojen ja muiden kulujen muodossa.

Credit24 on joustoluotto, josta voit nostaa vapaasti rahaa käyttöösi luottorajasi puitteissa. Maksat korkoa ainoastaan nostamastasi lainasummasta. Joustoluottoa on mahdollista hakea 100 eurosta, aina 4000 euroon asti. Credit24 joustoluoton takaisinmaksuaika on maksimissaan 36 kuukautta. Lainarahan siirtämiinen lainanhakijan tilille onnistuu Credit24 verkkopalvelusta tai Credit24 Joustolimiitti-mobiilipalvelusta.

Joustoluotto on nimensä mukainen, sillä se joustaa lainanhakijan taloudellisen tilanteen mukaan. Joustoluotto on omiaan heille, jotka eivät tiedä kuinka paljon he tarvitsevat missäkin kuussa lainarahaa. Joustoluottotililtä voi nostaa rahaa käyttöönsä sen verran kuin juuri sillä hetkellä tarvitsee. Loput käyttämättömät lainarahat voi jättää nostamatta tai nostaa myöhemmin käyttöön.

Luottohakemuksen tekeminen on nopeaa,helppoa ja mikä hienointa, vielä näiden lisäksi ilmaista. Credit24 lainasta ei koidu lainanhakijalle avausmaksuja tai tilinhoitomaksuja. Credit24 lainasta ei siis kerry maksuja ennen ensimmäistä lainannostoa. Tämän lisäksi ensimmäinen lainannosto on ilmainen. Seuraavista nostoista peritään hinnaston mukainen nostopalkkio. Palkkio on 6,95% Credit24 nostetusta nostosummasta. Lainanhakijan kannalta on huojentavaa tietää, että Credit24 pyrkii mahdollisimman läpinäkyvään hinnoitteluun, eli lainan ottamiseen ei sisälly yllättäviä piilokuluja.

Lainapalveluihin lihaa luiden ympärille, eli lisäpalvelut

Kuten muillakin lainapalveluilla, myös Credit24 lainapalvelusta voi ostaa luottoihinsa lisäpalveluita. Nämä lisäpalvelut voivat koskea esimerkiksi luottoa varten otettua

  • Turva-palvelua, Credit24 turva-lisäpalvelulla voit saada lisää joustoa luottosummasi takaisinmaksuun. Turvapalvelun avulla voit saada jäädytettyä lainan takaisinmaksun jopa kuudeksi kuukaudeksi, ilman että tästä koituu lisämaksuja. Luoton voi jäädyttää vasta siinä vaiheessa, kun luottosummasta on maksettu vähintään kolme ensimmäistä kuukausierää. Jäädytyksen punainen lanka on se, ettei jäädytyksen aikana luottosummalle kerry maksettavaksi korkoja tai muitakaan lisäkuluja.
  • Maksuvapaita kuukausia, ilman että sinun on täytynyt maksaa lisäpalvelu Turvasta, voi jokainen Credit24 luoton omaava saada 20 euron kuukausihinnalla maksuvapaita kuukausia. Maksuvapaalla kuukaudella lainanhakijan ei tarvitse lyhentää lainasummaa.
  • Eräpäivän siirto Eräpäivän siirto onnistuu 5 eurolla, ja eräpäivän siirto onnistuu lähestulkoon milloin vain. Se että Credit24 luoton eräpäivä siirtyy kuun puolesta välistä loppukuuhun, voi olla yllättävän suuri helpotus. Tarkemmat tiedot Credit24 lisäpalveluista, niiden ehdoista sekä hinnoista kannattaa aina tarkistaa Credit24 verkkosivuilta.

Credit24 joustoluottoa voi hakea 19-vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat osanneet hoitaa raha-asiansa siten että heille ei ole kertynyt maksuhäiriömerkintöjä ja että heidän luottotietonsa ovat kunnossa. Muut lainaehdot Credit24 kuuluu muun muassa näin, lainahakijalla tulee olla käytössään oma henkilökohtainen Suomalaisen puhelinoperaattorin matkapuhelinliittymä. Lainaehdoissa hyväksytään myös salainen puhelinnumero tai prepaid-puhelinliittymä. Lainanhakija tunnistautuu Credit24 verkkopalveluun omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillaan.

Credit24 lainapalvelusta voi luotonhakija hakea lainaa useamman kerran peräkkäin, useammasta lainanhausta huolimatta Credit24 luottoja voi olla myönnettyinä vain yksi laina kerrallaan. Kun ensimmäinen pikavippi tai joustoluotto on maksettu kokonaisuudessaan ja moitteettomasti takaisin. Voi Credit24 palvelusta hakea uutta lainaa.

Credit24 pitää huolen lainanhakijoistaan

Vastuullinen luotonantaja tarkoittaa sitä,että luotontarjoaja on sitoutunut palvelemaan asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Credit24 luottopalvelussa asiakkaiden henkilötietojen käsittely on luotettavaa, ja Suomen henkilötietolaki on lainatoiminnan minimivaatimuksena. Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille muuta kuin viranomaisten pyynnöstä. Luottohakemusta varten luotonhakija tunnistautuu lainapalveluiden sivuille omilla verkkopankkitunnuksillaan. Luottohakemuksen yhteydessä lainanhakijan luottotiedot tarkistetaan, ja mikäli maksukyky näyttää heikolta ei Credit24 välttämättä myönnä hakijalle lainaa. Tällä halutaan estää lainanhakijan ylivelkaantuminen, ja mahdolliset maksuongelmat. Sekä samalla minimoidaan lainantarjoajan mahdolliset luottotappiot, jotka syntyvät siinä vaiheessa jos lainanhakija ei pysty maksamaan lainaansa ajallaan takaisin.