Easycredit tarjoaa lainoille pitkiä takaisinmaksuaikoja, jotka mahdollistavat lainan lyhennyksille pienemmät kuukausierät. Easycredit myöntää lainaa 100 eurosta, aina jopa 5000 euroon asti. Easycreditin rinnakkaispalvelu Credigo myöntää myös lainoja, mutta lainasummat ovat 100 eurosta 2500 euroon. Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee kuudesta kuukaudesta, aina jopa viiteen vuoteen saakka. Kuten Credigo, myös Easycredit toimii vastuullisena sekä luotettavana luotonantajana. Easycredit noudattaa vastuullista luotonantotapaa, ja luottojen myöntäminen tapahtuu huolehtimalla asiakkaiden yksityisyydestä, sekä turvallisuudesta. Näin lainanhakija voi olla turvallisin mielin hakea lainaa Easycreditiltä. Lainaan liittyvissä ongelmissa lainantarjoajalla on maksuton asiakaspalvelu, ja Easycredit panostaa toiminnassaan laadukkaaseen asiakaspalveluun. Luottoa tarjotaan selkein lainaehdoin, ja lainantarjoaja haluaa varmistaa, että lainanhakija tietää jo lainaa hakiessaan lainasta kertyvät kokonaiskustannukset. Kuten Credigo, myös Easycredit on Northmill Oy:n rinnakkaistoiminimi, ja Northmill Oy on ruotsalaisen Northmill AB:n omistuksessa oleva yhtiö. Northmill AB on vakavarainen fintech- innnovaatioyritys, ja Northmill kehittää jatkuvasti helposti sekä lähestyttäviä ja turvallisia pankkipalveluita. Palveluissa näkyy kuluttajille uuden teknologian, innovaation sekä intohimon vaikutus lainapalveluiden tuotteisiinsa. Easycreditin sekä Credigon toiminta on jatkunut Ruotsissa jo vuodesta 2006, joten lainan tarjoavien yritysten toiminta perustuukin vankkaan kokemukseen. Easycreditillä on jo yli 400 000 asiakasta.

Easycredit laina

Easycreditiltä voi hakea lainaa 100 eurosta aina 5000 euroon asti. Lainasumman takaisinmaksuaika on 12-98 kuukautta, eikä lainaan ole piilotettuna yllättäviä kuluja. Saat tietää lainapäätöksen välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Sekä hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa. Easycredit on luotettava sekä laadukas lainapalvelu, joka toimii vastuullisena luotonantajana. Lainaa varten et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takuita, riittää että teet sähköisen lainahakemuksen Easycreditin verkkosivuilla, ja vastaat huolellisesti jokaiseen siinä esitettyyn kysymykseen. Lainan kuukausierät määräytyvät lainasumman suuruuden mukaan.

 • Lainaa 100 – 5000 euroa
 • Lainan takaisinmaksuaika 12- 98 kuukautta
 • Lainapäätös välittömästi
 • Todellinen vuosikorko max 49,90%
 • Rahat tilille jopa 15 minuutissa
 • Vastuullinen luotonantajana
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
 • Tee lainahakemus silloin kun se sinulle parhaiten sopii
 • Kuukausierän suuruus määräytyy lainasumman suuruuden mukaan

 

Hae lainaa näin:

Tee lainahakemus silloin kun se sinulle parhaiten sopii, tee lainahakemus Easycreditin verkkosivuilla. Koko lainanhakuprosessi on selkeä, ja helppo tehdä. Täytä lainahakemus huolellisesti, vastaa jokaiseen lainahakemuksessa kysyttyyn kohtaan. Lainapäätös tehdään näiden tietojen perusteella, joten jos jätät vastaamatta joihinkin kysymyksiin voi se aiheuttaa lainahakemuksen hylkäyksen. Jotta lainahakemuksen tekeminen olisi mahdollisimman turvallista, sinun tulee tunnistautua Easycreditin verkkosivuille omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen saat tietää välittömästi lainapäätöksen. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen laina maksetaan tilillesi jopa 15 minuutin kuluessa. Rahojen siirtäminen riippuu siitä mihin aikaan lainahakemus lähetetään. Asiakaspalvelun aukioloaikoina rahat siirtyvät tilillesi välittömästi, muina aikoina lainahakemukset käsitellään seuraavana aukiolopäivänä.

 • Tee lainahakemus Easycreditin verkkosivuilla, täytä jokainen kohta huolellisesti
 • Tunnistaudu lainapalveluun mobiilivarmenteella tai omilla verkkopankkitunnuksilla
 • Odota lainapäätöstä, asiakaspalvelun aukioloaikoina saat tietää lainapäätöksen välittömästi, muina aikoina hakemus käsitellään seuraavana aukioloaikana

 

Kenelle laina myönnetään?

Easycreditiltä voi hakea lainaa kaikki henkilöt, jotka ovat täyttäneet 20-vuotta. Hyväksytyn lainapäätöksen edellytyksenä on se, että lainanhakijan luottotietojen tulee olla kunnossa. Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, ja hakijan luottotietojen tulee olla kunnossa. Lisäksi hakijalla on oltava vakituinen kotiosoite Suomessa, sekä käytössä oleva suomalainen pankkitili. Lainanhakuvaiheessa jokaiselle lainanhakijalle tehdään henkilökohtainen luottoarvio, jonka mukaan mahdollinen lainan myöntäminen tapahtuu. Mikäli hakijan tulot eivät riitä haettuun lainasummaan, voi Easycredit tarjota pienempää lainasummaa.