Voit hakea luottoa täysin sähköisesti, ekstraluoton omilta sivuilta. Luotonhakeminen onnistuu helpolla sähköisellä kaavakkeella, ja kaikki lainasta aiheutuvat kustannukset ovat helposti nähtävillä. Säästyt siis epäselviltä piilokuluilta, ja tiedät minkä luoton olet nostamassa. Ekstraluotolla et maksa kiinteitä lainakustannuksia, tai vuosimaksuja. Voit hakea luottoa aina 2100 euroon asti, ja ekstraluotolla on markkinoiden pienin kuukausilyhennys. Ekstraluotolla voit nostaa lainaa tarvitsemasi lainasumman verran, ja maksat lainan kuluja vain tältä nostetulta lainasummalta. Sinun ei tarvitse nostaa koko lainasummaa kerrallaan käyttöösi, ja Tililuotto eroaakin muista lainatuotteista sen joustavuudellaan.  Voit hakea luottoa maksimissaan 2100 euroon asti, jolloin nostat vain tarvitsemasi lainasumman käyttöösi. Vertailun vuoksi, mikäli hakisit vippiä tai kulutusluottoa, ovat ne pääsääntöisesti lainatuotteita, joissa on kiinteä lainasumma sekä takaisinmaksuaika. Tililuotossa voit itse määritellä luoton lyhennyssumman, kunhan se  on vähintään Ekstraluoton asettama 10% laskutushetkellä olevasta saldosta.

 • Luottoa jopa 2100 euroa
 • Luottoa ilman vakuuksia
 • Ei vuosimaksua tai muita kiinteitä kuluja
 • Minimilyhennys 10% tai vähintään 50 €
 • Luottohakemuksen teko onnistuu täysin sähköisesti

Miten voin hakea Ekstraluottoa?

Luoton hakeminen on helppoa sekä nopeaa, voit tehdä koko luottohakemuksen sähköisesti. Luottoa hakiessa sinun tulee tunnistautua, joko mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla. Itse luottohakemus löytyy Ekstraluoton verkkosivuilta, ja voit tehdä hakemuksen silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

 • Valitse Ekstraluoton sivuilla olevasta lainalaskurista sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva lainasumma, ja paina sen jälkeen Hae lainaa- painikkeesta
 • Lainahakemuksessa sinun tulee täyttää tarvittavat henkilötiedot, sekä hyväksyä Ekstraluoton lainaehdot
 • Lähetetyn luottohakemuksen jälkeen lainapäätös lähetetään luotonhakijalle usein vain muutaman minuutin sisällä
 • Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen saat rahat tarvittaessa hyvinkin nopeasti tilillesi, riippuen pankistasi, rahat ovat tililläsi hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen vain muutamassa minuutissa.

 

Kenelle Ekstraluotto voidaan myöntää?

Hyväksytyn luottohakemuksen edellytyksenä on huolellisesti täytetty luottohakemus, sekä sinun tulee täyttää Ekstraluoton asettamat sopimusehdot. Luotonhakijan tulee olla vähintään 21- vuotias, näin halutaan varmistaa, että nuori ei ylivelkaantuisi liian varhain. Luottohakemusta varten tarvitset oman henkilökohtaisen, julkisen ja toiminnassa olevan puhelinliittymän, jolla voit tarvittaessa kirjautua lainapalveluun sekä mahdollisesti nostaa myöhemmin lainaa omalla henkilökohtaisella PIN- koodilla, joka toimitetaan sinulle tekstiviestillä. Luottoa ei voida myöntää henkilölle, jonka maksutiedot eivät ole kunnossa. Lainaa hakevan luottotietojen tulee olla kunnossa, tämä on usein merkki siitä, että lainanhakija osaa huolehtia vastuullisesti raha-asiansa ja että hän on luottokelpoinen. Hakijan tulee olla Suomen kansalainen, hänellä on oltava Suomessa kiinteä postiosoite sekä asuinpaikka. Näillä lainaehdoilla ekstraluotto haluaa varmistaa, että he saavat myöntämänsä luottosumman ajallaan takaisin.

-21- ikävuotta

– Henkilökohtainen matkapuhelinliittymä

– Kunnossa olevat luottotiedot

– Suomen kansalainen, vakituinen osoite Suomessa

 

 

Miksi luottohakemus on hylätty?

Saat välittömästi luottohakemuksen täyttämisen jälkeen tietää, onko hakemus hyväksytty vai hylätty. Riippuen pankistasi saat parhaimmillaan luoton tilillesi välittömästi. Mikäli luottohakemus hylätään voi se johtua muun muassa seuraavista asioista:

 • Lainahakemus on täytetty väärin. Vaikka itse lainahakemuksen täyttäminen on helppoa sekä nopeaa, voi se aiheuttaa toisinaan sen, että lainahakemus on väärin täytetty. Onko kyseessä sitten väärä henkilötunnus tai tilinumero, aiheuttaa tämä automaattisesti lainahakemuksen hylkäämisen.
 • Virheelliset osoitetiedot, luottohakemus hylätään siinä tapauksessa, mikäli olet täyttänyt osoitetietosi väärin, tai sinulla ei ole osoittaa vakituista osoitetta Suomessa.
 • Maksuhäiriömerkinnät, lainahakemuksen hylkääminen voi johtua myös siitä, että sinulla on maksuhäiriömerkintä. Tai että luottotietosi eivät ole kunnossa.
 • Maksuhäiriöhistoria negatiivinen, lainahakemuksen hylkäyksen syy voi johtua myös siitä, että maksuhistoriasi näyttää negatiiviselta.

Täytä lainahakemus aina huolellisesti.