Kyseessä on täysin suomalainen yritys, J.W. – Yhtiöt onkin aina panostanut laadukkaisiin palveluihin, jonka avulla asiakkaat voivat turvallisin mielin hakea netistä pikalainaa, lainaa joka maksetaan välittömästi asiakkaan tilille. J. W. – Yhtiöt Oy on myöntänyt lainaa asiakkailleen jo vuodesta 2006, ja yli kymmenvuotisen historian aikana yritys onkin palvellut yli satojatuhansia suomalaisia.

 • Suomalainen yritys, jolla on yli 10 vuoden historia yksityisten kuluttajalainojen myöntämisessä
 • Voit hakea netistä pikalainaa, laina maksetaan välittömästi asiakkaan tilille

Eurolimiitti myöntää jatkuvaa luottoa, 3000 euron laina on heti asiakkaan käytettävissä, mutta lainaa voi nostaa tilille ainoastaan tarpeen mukaan. Lainaa voi nostaa 10 euroa tai 1000 euroa, juuri sen verran kuin sitä tarvitsee. Eurolimiitin luoton avauspalkkio sekä tilinhoitomaksu on maksuton, lainan nostokulu 15% sekä lainan nimellinen vuosikorko 71,88%. Joustavaa luottoa voi hakea aina 3000 euroon asti, ja lainan minimilaina-aika on kolme kuukautta sekä maksimilaina-aika 56 kuukautta. Minimissään lainaa tulee lyhentää kuukausittain 10% avoimena olevasta lainasaldosta, kuitenkin niin että lainanlyhennys on vähintään 50€. Saat lainalle korotonta maksuaikaa ensimmäiseen eräpäivään asti. Eurolimiitin etusivuilla olevalla lainalaskurilla selvität helposti, milloin on lainan ensimmäinen eräpäivä sekä kuukausierän suuruuden.

 • Eurolimiitti myöntää lainaa 10 eurosta aina 3000 euroon asti
 • Kyseessä on jatkuva luotto, josta asiakas voin nostaa lainaa käyttöönsä juuri tarvitsemansa summan
 • Luoton avauspalkkio sekä tilinhoitomaksu 0€
 • Lainan nostokulu 15%
 • Lainan nimellinen vuosikorko 71,88%
 • Minimilaina-aika 3 kuukautta, maksimi 56 kuukautta
 • Minimissään lainaa tulee lyhentää 50€ tai 10% avoimena olevasta lainasummasta
 • Koroton maksuaika ensimmäiseen eräpäivään asti

Asiakkaat, jotka ovat hoitaneet lainan takaisinmaksun ajallaan, ja moitteettomasti. He voivat hakea maksu-, ja lyhennysvapaita kuukausia. Heidän on mahdollista saada maksuvapaa kuukausi kolme kertaa vuodessa. Lyhennysvapaa kuukausi on mahdollista hakea kolme kertaa vuodessa, lyhennysvapaana kuukautena maksat lainasta vain korot sekä kulut.

Näin haet lainaa Eurolimiitiltä

Hae lainaa Eurolimiitiltä täysin sähköisesti, vertaa Eurolimiitin verkkosivuilla olevalla lainalaskurilla sinulle sopiva lainasumma. Lainalaskuri näyttää haetun luoton määrän, lainan toimituspalkkion sekä kuukausierän suuruuden. Lainan korko on ensimmäiseen eräpäivään asti 0%, näet lainalaskurista helposti lainan ensimmäisen eräpäivän. Lainahakemus täytetään Eurolimiitin verkkopalvelussa ja sen tekemiseen kuluu aikaa vain muutama minuutti. Lainahakemusta varten lainanhakijalla on oltava tunnistautumista varten käytössään verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen saat tietää lainapäätöksen lähes välittömästi. Voit tehdä lainahakemuksen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Lainahakemuksia käsitellään arkisin sekä viikonloppuisin klo 8.00 – 22.00 välillä. Voit myös hakea lainaa helposti ja nopeasti tekstiviestillä.

 • Laske Eurolimiitin lainalaskurilla sinulle sopiva lainasumma
 • Täytä lainahakemus Eurolimiitin verkkosivuilla
 • Lainahakemuksen lähettämistä varten sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
 • Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen saat tietää lainapäätöksen välittömästi
 • Lainahakemuksen voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa, lainahakemuksia käsitellään arkisin sekä viikonloppuisin klo 8.00 – 22. 00 välillä

 

Lainahakemukseni on hylätty?

Vaikka kuinka täytät huolellisesti lainahakemuksessa jokaisen kysytyn kohdan, voi olla, että silti jostain syystä lainahakemuksesi hylätään. Esittelemme yleisimpiä syitä lainahakemuksen hylkäämiseen. Hylkäämisen syynä saattaa olla voimassa oleva luottohäiriömerkintä. Lainaa ei voi hakea, mikäli lainanhakijan luottotiedot eivät ole kunnossa, maksuhäiriömerkintä tai puutteelliset luottotiedot saattavat aiheuttaa lainahakemuksen hylkäämisen. Lisäksi lainahakemuksessa olevat virheelliset tai puutteelliset tiedot voivat olla esteenä lainahakemuksen hylkäämiseen. Eurolimiitti tekee lainanhakijalle oman riskiarvion, ja tarvittaessa luotonantaja voi hylätä lainahakemuksen ilman perusteltua syytä.