Lainaa varten sinulla ei tarvitse olla vakuuksia, ja saat lainan edullisin lainaehdoin. Komplett Bankin kanssa yhteistyötä tekevät Komplett Group, joka toimii useiden johtavien verkkokauppojen taustalla niin Norjassa kuin Skandinaviassa. Komplett Bank pyrkii myöntämään kulutusluottoa edullisin ehdoin, sekä pankki pyrkii olemaan markkinoiden joustavin kulutusluottoa myöntävä pankki. Pankin pääkonttori sijaitsee Norjassa, Lysakerissa. Tämä uuden sukupolven online- pankki on saavuttanut viime vuosina vankan aseman pankkina, joka on luotettava, joustava, sekä nopea. Kaikki toiminta tapahtuu sähköisesti netissä, joten lainahakemuksen tekeminen on mahdollista tehdä täysin sähköisesti – silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Komplett Bank Joustoluotto

Komplett Bank myöntää Joustoluottoa 1000 eurosta, aina jopa 50 000 euroon asti. Pankilla ei ole määriteltyä laina-aikaa, vaan voit maksaa lainasi takaisin milloin vain. Tämä aidosti arkesi mukaan joustava Joustoluottoa tarjoava pankki tarjoaa mahdollisuuden rahoittaa arkesi suuria tai pienempiä hankintoja. Joustoluoton lyhennysvapaus tarkoittaa sitä, että voit päättää luoton takaisinmaksusta itse. Sinun ei tarvitse lyhentää Joustoluottoa joka kuukausi, vaan voit maksaa ainoastaan luottosumman korot sekä kulut.  Komplett Bankin myöntämästä lainasummasta maksat korkoa ainoastaan käytetystä luottomäärästä. Et siis maksa turhasta, lainasummiin ei ole piilotettuna mitään ylimääräistä, kaikki Komplett Bankin hintatiedot sekä lainaehdot ovat aina asiakkaiden nähtävillä. Näin ollen tiedät mistä maksat! Lainasumman nimelliskorko on 4,9 – 19,9%, Joustoluoton saaminen ei edellytä vakuuksia sekä lainanhakijan tulee olla vähintään 23-vuotias.

Miten Joustoluottoa haetaan?

Komplett Bankin Joustoluottoa haetaan täysin sähköisesti pankin omien nettisivujen kautta. Komplett Bankin etusivulla on laskuri, josta voit vaivatta tarkistaa valitsemasi lainasumman kuukausittain lyhennettävän lainasumman suuruuden. Kuukausierään sisältyy viiden euron tilinhoitopalkkio. Kun lainan kuukausittainen lyhennyssumma vaikuttaa sopivalta, pääset jatkamaan itse lainahakemuksen täyttämiseen:

 • Täytä lainahakemukseen omat henkilötiedot, myös henkilötunnus kokonaisuudessaan. Lisäksi hakemuksessa kysytään muun muassa kuukausittaista brutto sekä nettotuloa. Lainapäätökseen vaikuttaa siviilisääty, asumismuoto sekä taloudessa asuvien lasten lukumäärä. Täytä kaikki lainahakemuksessa kysytyt kohdat – huolellisesti.
 • Saat tietää lainahakemuksen tilan välittömästi, mikäli kyseessä on hyväksytty lainatarjous. Vastaanota Komplett Bankin lähettämä lainatarjous. Huomioi ett lainatarjous ei ole vielä tässä vaiheessa sitova
 • Hyväksyttyäsi lainatarjouksen, allekirjoita lainatarjous sähköisesti sekä toimita tarvittavat dokumentit Komplett Bankiin pyydettyyn ajankohtaan mennessä
 • Luotto maksetaan tilillesi, riippuen pankistasi, lainasumma voi olla käytettävissäsi hyvinkin nopeasti

 

Kuka voi hakea lainaa Komplett Bankista?

Hyväksytyn lainahakemuksen edellytyksenä on se, että täytät pankin asettamat lainaehdot. Joustoluottoa varten sinulla ei tarvitse olla vakuuksia.  Näiden ehtojen mukaan kuitenkin määritellään se, myöntääkö Komplett Bank sinulle Joustoluoton.

 • 23- vuotta, hyväksytyn lainahakemuksen edellytyksenä on se, että lainanhakija on vähintään 23- vuotias. Tällä halutaan varmistaa, ettei lainaa hakeva nuori ylivelkaantuisi liian varhain.
 • Säännölliset tulot, lainahakemuksessa sinun tulee selvittää sinun brutto sekä nettotulot. Näiden tulojen on luonnollisesti oltava säännöllisiä, jottei Joustoluotto aiheuta lainanhakijalle maksuvaikeuksia.
 • Asuinpaikkana Suomi, lainanhakijan tulee asua pysyvästi Suomessa. Se , että lainaa voidaan myöntää edellyttää sen että lainahakija asuu vakituisesti Suomessa. Tällä Komplett Bank haluaa varmistaa että se saa lainaamansa raha-summan ajallaan takaisin
 • Luottotiedot, lainanhakijalla tulee olla moitteettomat luottotiedot, sillä maksuhäiriömerkintä estää Komplett Bankin Joustoluoton myöntämisen henkilölle, jonka luottotiedot eivät ole kunnossa

 

Komplett Bank Joustoluotto

 • Lainaa 1000 eurosta aina 50 000 euroon asti
 • Nimelliskorko 4,9 – 19,9%
 • Maksa takaisin milloin vain, ei määriteltyä laina-aikaa
 • Maksat lainasta kuukausittain kulut sekä korot, käytetyn luottomäärän mukaan