Lainahakemuksen teko onnistuu sähköisesti, lainahakemuksen teko on nopeaa ja voit tehdä hakemuksen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Lainaa varten et tarvitse vakuuksia, ja voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon Luotottajan eri lainatuotteista:

 • Kulutusluotto
 • Yhdistelylaina
 • Remonttilaina
 • Matkalaina

Luotottajalta voit hakea lainaa nopeasti sekä helposti, lisäksi jos löydät halvemman lainan seuravana päivänä lainahakemuksen teosta, voit peruuttaa hakemuksen ilman kustannuksia!

Valittuasi sinulle parhaiten sopivan lainan, täytä lainahakemus netissä. Lainahakemusta varten sinun tulee täyttää hakemasi lainamäärän suuruus, lainan takaisinmaksuaika, sekä omat henkilökohtaiset tietosi, muun muassa siviilisäätysi, perheen koko, asumismuoto sekä selvitys säännöllisistä nettotuloista sekä menoista ja lainojen kokonaismäärä. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen, rahat ovat käytössäsi parhaimmillaan jopa muutamissa minuuteissa.

Luotottaja

Luotottaja on Vertaislaina Oy:n omistama, kulutusluototukseen erikoistunut lainapalvelu. Vertaislaina kehittää jatkuvasti sen lainatuotteitaan, ja se kuuluu osana suurempaa Front Group konsernia, jolla on sijoitusalan osaamista useiden vuosikymmenien ajalta. Luotottaja myöntää lainaa silloin kun sitä tarvitset, koko lainahakemuksen teko onnistuu täysin sähköisesti. Luotottaja myöntää lainaa yli 22- vuotiaille suomalaisille, aina jopa 5000 euroon limiittilainaan asti.

Luotottaja Kulutusluotto

Luotottajan Kulutusluotto tarjoaa rahoitusta Suomessa asuville kotitalouksille, jotka kaipaavat rahoitusta esimerkiksi rikkoutunutta pesukonetta, sisustusta, remonttia tai vaikka auton korjausta varten. Kulutusluotto myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia, ja lainaa voi hakea kaikki yli 22- vuotiaat suomen kansalaiset. Voit hakea lainaa 800 -4000 euroa.  Saat tietää lainapäätöksen välittömästi, ja hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen voit nostaa lainaa sinulle määrätyn limiitin puitteissa

 

 • Kuukausierä alkaen 35,48€
 • Lainakorko alkaen 18%
 • Laina-aika jopa 4 vuotta

 

Luotottaja Yhdistelylaina

Onko sinulle kertynyt maksettavaksesi useampi eri laina, ja haluat yhdistää lainasi taloudellisesti kannattavammalla tavalla. Tällöin sinun on viisasta korvata useamman eri lainan kuukausittaiset kustannukset yhdellä lainalla. Luotottajan yhdistelylainalla voit maksaa jopa 800- 5000 euron lainasummaa. Tällöin saat lainalle yhden kiinteän lainakoron.

 • Et tarvitse yhdistelylainaa varten vakuuksia tai takaajia
 • Kuukausierä alkaen 35,48€
 • Lainakorko alkaen 18%
 • Laina-aika jopa 4 vuotta

 

Remonttilaina

Luotottajan Remonttilainalla katat nopeasti sekä helposti kodin sisustukseen tai remonttiin tarvittavia kohteita. Oli kyseessä sitten pakottava korjaustarve tai kodin sisustuksen uudistaminen, voit hakea Luotottajalta lainaa jopa 4 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainaa varten sinulla ei tarvitse olla vakuuksia, lainanhakijan luottotiedot selvitetään ennen luottopäätöksen tekemistä.

 • Kuukausierä alkaen 35,48€
 • Lainakorko alkaen 18%
 • Et tarvitse lainaa varten vakuuksia tai takaajia

 

Luotottaja Matkalaina

Matkakuumeen iskiessä, voit hakea Luotottajan Matkalainaa, joka takaa helpotusta tähän kuumeeseen. Rahoitat nopeasti ja helposti Luotottajan Matkalainalla matkat, lomat tai muut yllättävät menot. Lainaa voidaan myöntää yli 22- vuotiaille suomen kansalaisille. Lainaa myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia

 • Lainakorko alkaen 18%
 • Laina-aika jopa 4 vuotta
 • Kuukausierä alkaen 35,48€

 

Kuka voi hakea lainaa Luotottajalta?

Hyväksytyn lainahakemuksen edellytyksenä on Luotottajan lainehtojen täyttyminen. Lainanhakijalla tulee olla säännölliset tulot, jotta hän pystyy maksamaan luoton ajallaan takaisin. Lainanhakijalla tulee olla suomalainen sosiaaliturvatunnus, tunnistautumista varten hakijalla on oltava verkkopankkitunnukset. Lainanhakijan on oltava yli 22- vuotias, sekä korkeintaan 70- vuotias.

Luotottajan asiakaspalvelu

Lainaan liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä Luotottaja asiakaspalvelun puoleen. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun Luotottajan sisäisellä postilla, johon pääset kirjautumaan Luotottajan omilla sivuilla. Lisäksi voit lähettää asiakaspalveluun sähköpostia, soittaa tai lähettää perinteistä postia.