Voit täyttää lainahakemuksen netissä, ja hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen saat nopeasti käyttöösi NordCredit Joustoluoton. Joustoluotosta voit tehdä nostoja helposti ja nopeasti, silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Nordcreditin kuukausierä ilmoitetaan asiakkaalle selvästi etukäteen, jolloin et tule liian suurien kuukausierien yllättämäksi. Voit saada käyttöösi 100 eurosta aina jopa 3000 euron luottorajaan asti, josta voit nostaa ja maksaa lainaa sinulle sopivan suuruisissa erissä. NordCreditin kuukausierä on aina alle 220€. Joustoluoton kuukausikorko on 5% sekä lainasumman nostoprovisio 14% sekä luoton nimelliskorko on 60%. Tutustu NordCreditin toisinaan järjestämiin kampanjoihin, jolloin voit saada ensilainaajana alle 2000€ noston ilman nostokuluja.

 • NordCredit Joustoluotto lainaa 100- 3000 €
 • Lainan kuukausierä on aina maksimissaan alle 220€
 • Joustoluoton kuukausikorko 5%
 • Joustoluoton nostoprovisio 14%
 • Joustoluoton nimelliskorko 60%

Kuinka NordCreditin Joustoluottoa haetaan?

Joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa, siksi se sopiikin erinomaiseksi rahoitusvaihtoehdoksi siinä vaiheessa, kun eteesi tulee yllättävä rahanmeno. Rahanmeno voi tarkoittaa kauan suunniteltua hankintaa tai matkaa, oli kyseessä sitten aineellinen tai aineeton hankinta, moni arvostaa nopeaa sekä helppoa lainan hakemista. Joustoluoton hakeminen onnistuu täysin sähköisesti, etkä tarvitse luottoa varten erillisiä vakuuksia. Tunnistautuminen lainanhakua varten tapahtuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tämän jälkeen täytä huolellisesti kaikki lainahakemuksessa kysytyt lainakohdat, lomakkeessa kysytään lainahakijan henkilö-, sekä taloustietoja.  Tulotiedot vahvistetaan Instantor- palvelua käyttämällä, tai lataamalla tarvittaessa liite lainahakemuksen yhteyteen. Saat tietää välittömästi alustavan lainapäätöksen, mutta lopullinen lainapäätös tulee vasta siinä vaiheessa, kun lainanhakijan tulotiedot ovat tarkistettu. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen laina siirtyy välittömästi lainanhakijan tilille, riippuen pankistasi, saat rahat parhaimmillaan tilillesi jopa muutamissa minuuteissa.

 • Joustoluoton hakeminen onnistuu täysin sähköisesti
 • Tarvitset luottohakemuksen tunnistautumista varten omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen
 • Täytä kaikki luottohakemuksessa kysytyt henkilö-, sekä taloustiedot
 • Lainanhakijan tulotiedot tarkistetaan Instantor-palvelun kautta
 • Saat tietää välittömästi alustavan lainapäätöksen
 • Rahat ovat parhaimmillaan hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen tililläsi jopa muutamassa minuutissa

Kenelle Joustoluottoa voidaan myöntää?

Hyväksytyn luottohakemuksen edellytyksenä on usea eri asia, mutta luottoa varten on muutamia perusedellytyksiä. Luotonhakijan tulee olla täysi-ikäinen, lainaa hakiessa luottoa ei voida myöntää alle 18- vuotiaalle. Tällä halutaan ehkäistä nuoren ylivelkaantuminen. Luotonhakijalla tulee olla säännölliset tulot, nämä tulotiedot tarkistetaan luottohakemuksen yhteydessä Instantor-palvelua käyttämällä. Luotonhakijan tulee osoittaa että hän osaa hoitaa raha-asiansa, siksi luotonhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä sekä hänen luottotietonsa tulee olla kunnossa. Luotonhakijalla tulee olla suomalainen pankkitili, sekä vakituinen suomalainen osoite. Hakijalla tulee olla luottohakemusta varten käytössään, omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

 • Luotonhakijan tulee olla vähintään 18- vuotias
 • Luotonhakijalla tulee olla säännölliset tulot
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, sekä hänen luottotiedot tulee olla kunnossa
 • Suomalainen pankkitili sekä vakituinen asuinosoite Suomessa
 • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne

Hyväksytty luottohakemus edellyttää useaa eri asiaa, asettamalla lainalle tarkat lainaehdot, haluaa nordcredit varmistaa luoton takaisinmaksun, näin lainapalvelu välttyy mahdollisilta luottotappioilta. Lisäksi lainantarjoaja haluaa varmistua siitä, että lainanhakija ei ylivelkaantuisi mahdollisen Joustoluoton takia.

NordCredit

NordCreditin lainanmyöntäjänä toimii GF Money Consumer Finance Oy, joka on rekisteröity Etelä- Suomen aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin. NordCredit Joustoluotto on GF Money Consumer Finance Oy:n rahoitustuote, ja se on osa GF Money- konsernia.

Lainaan liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä NordCreditin asiakaspalveluun. Tavoitat asiakaspalvelijan joko verkkosivuilla olevan lomakkeen kautta, lisäksi voit soittaa asiakaspalveluun numeroon 09 427 05044 tai lähettää asiakaspalveluun sähköpostia asiakaspalvelu@gfmoney.fi