Vivus laina

15 minuuttia, niin nopeasti rahat voivat parhaimmillaan olla tililläsi. Tämän edellytyksenä tosin on se, että täytät Vivuksen asettamat lainaehdot.

  • Uudet asiakkaat voivat hakea Vivukselta ilmaista pikavippiä 100-400 euroon asti.
  • Jos olet aikaisemmin asioinut Vivuksen kanssa, voi hakemasi lainasumma olla 10 euron ja 2010 euron välillä.
  • Vivus on erikoistunut pienempiin lainasummiin, pikavippeihin. Pikavipin maksimilaina-aika on 61 vuorokautta.
  • Lainanhakemista varten lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias.

Kuten muutkin pikavipit, myös Vivuksen pikavippi on todella helppo ja nopea hakea, koko lainahakemuksen tekeminen onnistuu sähköisesti, Vivuksen omilla verkkosivuilla.

  • Lainahakemuksen tekeminen ei ole sidottuna aikaan eikä paikkaan.
  • Todellinen vuosikorko määräytyy hakemasi lainasumman sekä sille valitun takaisinmaksuajan mukaan.

Vivuksen etusivulla on lainalaskuri, johon Vivuksen uudet asiakkaat voivat katsoa valitsemansa lainasumman suuruuden ja sen kuinka paljon sille valittu takaisinmaksuaika vaikuttaa pikavipin kokonaiskustannuksiin.

Näet etusivulta taulukon, josta selviää valitsemasi pikavippisumman ensimmäinen eräpäivä.

Vivuksen lainaehdot

Jokainen lainapalvelu velvoittaa lainanhakijan luottotietojen olevan kunnossa, ennen pikavipin hakemista.Vivukselta voi hakea lainaa 20-vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset. Vivus ei myönnä pikavippiä, mikäli lainanhakijalla on entuudestaan maksuhäiriömerkintöjä. Vivus määrittelee lainaehdoissaan, että lainanhakijalla tulee olla Suomalainen puhelinliittymä sekä sähköpostiosoite. Mikäli luotonhakija ei ole aikaisemmin hakenut lainaa Vivukselta, joutuu hän aluksi luomaan Vivuksen järjestelmään oman profiilin. Tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla, tai mobiilivarmenteella. Vivukselta lainanhakeminen on helppoa ja nopeaa, samalla tavalla kuin muillakin pikavippejä myöntävillä lainapalveluilla. Vivus on erityisesti yrittänyt panostaa palvelunsa helppokäyttöisyyteen, ja pikavippisumman saakin päättää 10 euron tarkkuudella.

Rahat loppu, milloin pikavippi on tilillä?

Silloin kun netissä surffailu katkaisi kotitalouden puhelinyhteyden surffailun ajaksi, ja jolloin internetiin yhdistämisestä kuului hassu ääni. Silloin pankista riippuen, lainarahojen siirtymiseen asiakkaan tilille saattoi kulua useampi vuorokausi. Olisi lähinnä kuulostanut vitsiltä, jos rahojen olisi luvattu olevan hakijan tilillä nopeammin kuin perunat kiehuvat kypsäksi. Tänä päivänä rahojen odotetaan olevan lähes silmänräpäyksessä lainanhakijan tilillä. Ja Vivus vastaa tähän kysyntää, hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen pikavippi voi todellakin olla alle puolessa tunnissa lainanhakijan tilillä. Parhaimmillaan rahat ovat lainanhakijan tilillä jopa 10-20 minuutissa, riippumatta siitä mikä lainanhakijan pankki on kyseessä. Lukuunottamatta Ålandsbankenin sekä s-pankin tilin omistajia.

Vivuksen lainat sekä niiden laina-ajat

Vivus myöntää pieniä pikavippejä, 10 eurosta, aina 2010 euroon asti. Pikavippisumman takaisinmaksuaika vaihtelee kolmesta, aina 61 vuorokauteen.

Uudet asiakkaat voivat hakea Vivuksen lainaa 30-400 euron väliltä, ja valita vippisumman takaisinmaksuajan 3 vuorokaudesta aina 61 vuorokauteen.Mikäli vippisumma maksetaan 30 vuorokauden kuluessa takaisin, saa asiakas käyttöönsä ilmaisen pikavipin, jonka kulut ja korot ovat pyöreät nolla euroa. Mutta jos jostain syystä pikavippisumman takaisinmaksu viivästyy 31 vuorokauteen. Tulee pikavipille maksettavaksi hinnaston mukaiset korot ja kulut. Kun ensimmäinen pikavippi on maksettu moitteettomasti takaisin, lainanhakija voi tarvittaessa hakea Vivukselta suurempaa, jopa 2010 euron suuruista pikavippisummaa. 2010 euron pikavippisumma toimii luottokortin tavoin, ja tarvittaessa Vivus voi myöntää lainanhakijalleen tililuoton, maksimissaan 2010 euroon asti. Luottorahan siirtäminen onnistuu sähköisesti Vivuksen omilla verkkosivuille luodussa profiilissasi.

Mitä tarvitsen luottohakemuksen lähettämistä varten?

Vivuksen lainahakemuksessa sinun ei tarvitse toimittaa mitään liitteitä, lippusia tai lappusia. Eli Vivus ei tarvitse lainan myöntämistä varten erillisiä palkkatodistuksia tai muita dokumentteja. Sinun on kuitenkin todistettava maksukykysi, siitä huolimatta että luottohakemus ei vaadi vakuuksia tai takuita. Voit hakea Vivukselta vain yhden pikavipin kerrallaan, eli vanha pikavippi on oltava maksettuna ennen uuden pikavipin hakemista. Tällä halutaan minimoida Vivuksen luottotappioiden määrä,ja ehkäistä luotonhakijan maksuvaikeuksiin joutuminen. Mikäli edellinen pikavippi on maksettu moitteettomasti sekä ajallaan pois, ei uuden lainahakemuksen tekemisessä tarvitse odotella kauaa. Uuden pikavippihakemuksen tekeminen onnistuu noin kahden pankkipäivän päästä, kun olet maksanut edellisen pikavippisi pois. Se kuinka kannattavaa uuden pikavipin hakeminen on heti edellisen perään, jää jokaisen oman harkintakyvyn varaan. Mikäli et jostain syystä pysty maksamaan pikavippiä ajallaan takaisin, sinun kannattaa olla hyvissä ajoin Vivuksen asiakaspalveluun yhteydessä. Ja tiedustella onko eräpäivän siirtäminen mahdollista, 14 tai jopa 30 vuorokaudella.

Hylätty lainahakemus

Mikäli täytät Vivuksen lainaehdot, huomaat sen siitä että lainahakemuksesi on hyväksytty.

Jos taas käy niin, että lainahakemuksesi hylätään. Ei Vivuksella valitettavasti ole velvollisuutta kertoa syytä tähän hylkäämiseen, siksi, vaikka luottohakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Vaikka sen voi tehdä vaikka kahvitauolla, on luottohakemuksen tekemiseen silti hyvä varata rauhallinen hetki. Sillä huolimattomasti tai virheellisesti täytetty luottohakemus voi aiheuttaa luottohakemuksen hylkäämisen. Ja se että luottohakemus hylätään huolimattomuuden vuoksi, voi ehkä ohuesti harmittaa.

Merkintä luottotiedoissa tai maksuhäiriömerkintä aiheuttaa lähestulkoon poikkeuksetta aina pikavippihakemuksen hylkäämisen.Siksi oli kyseessä sitten suurempi tai pienempi laina, kannattaa aina huolehtia siitä ettei se ole syy ensimmäiseen maksuhäiriömerkintään.

Lainakielto itselle tarkoittaa sitä, että voit itse asettaa itsellesi lainakiellon. Mikäli tiedät että selkärankasi on heikko, ja naksahtimiseen ei vaadita paljoa. Voit asettaa itsellesi eston, ettet voi hakea enää luottoa Vivuksen lainapalvelusta. Kätevää eikö totta!