Halvin ja paras pikavippi heti tilille vertailemalla 24h

Valitse sinulle sopivin lainasumma alapuolelta

Minkälaisen pikavipin sinä haluat?

Pikavippi nopeasti

Ferratum.fi
Kuinka nopeasti saan lainpäätöksen?

Vain muutamassa minuutissa

Pikavipit ovat nopeita lainoja, sillä niihin saa normaalisit lainapäätöksen vain muutamassa minuutissa. Rahat myöskin siirtyvät tilille erittäin nopeasti, kun lainhakemus tehdään lainapalvelun aukioloaikoina. Esimerkikisi yllä mainittu Ferratum tekee rahasiirrot klo 7:00 – 23:00 välillä. Mikäli teet lainahakemuksesi tuolla aikavälillä, niin voit oikeasti saada rahat tilillesi vain muutamassa minuutissa. Joskus toki lainanhakeminen saattaa kestää pidempääkin, kun kyseisessä lainapalvelussa on ruuhkaa tai sinulta kysytään lisää selvityksiä lainanhakemiseen liittyen. Mikäli haluat nopeasti pikavippiä, niin meidän suosituksemme on Ferratum.

Pikavippi pitkällä takaisin maksuajalla

Siimpl.fi
Kuinka pitkä takaisinmaksuaika on mahdollinen?

alkaen 6kk mutta jopa 15v mahdollinen

Joskus iskee sellainen taloudellinen huoli, että rahaa pitäisi saada lainattua mutta sitä ei pystytä hirveän nopeasti maksamaan takaisin. Tällaisissa tilanteissa apuun tulee pitkä takaisinmaksuaika, jolloin kuukausittainen takaisinmaksuaika pienenee. Muista kuitenkin että pitkä takaisinmaksuaika tarkoittaa myös isompia kuluja vaikka kuukausittainen summa onkin pienempi. Kun tiedostat tämän faktan, niin seuraavaksi sinun kannattaa verrata edullisin pikavippi pitkällä takaisinmaksuajalla. Tähän me suosittelemme Siimpl palvelua, joka vertaa jopa kymmenet pikavipit vain yhdellä lainahakemukselaa. Tämä on ehdottomasti tänä päivänä helpoin ja tehokkain tapa etsiä itselle sopivin pikavippi.

Koroton ja kuluton pikavippi

Suomilimiitti.fi
Kuinka paljon voin saada korotonta ja kulutonta ensilainaa?

jopa 2000€ kuukauden ajaksi

Monet lainapalvelut tarjoavat täysin kulutonta ensilainaa ja tämä on tarjous, johon kannattaa ehdottomasti tarttua jos kyseinen laina palvelee sinun tarkoituksia. Kuluttomia ensilainoja löytyy jo melko paljon markkinoilta, mutta me suosittelemme Suomilimiittiä sillä heidän kuluton pikavippi on markkinoiden suurin. Saat jopa 2000€ ilman mitään ylimääräisiä kuluja, kunhan maksat sen takasin kuukauden sisällä lainan hakemisesta. Tämä on todella hyvä tarjous, silloin kun sinulla on mahdollisuus maksaa laina takaisin kuukauden sisällä. Tällainen tilanne voi olla esimerkiksi ennen veronpalautuksia, jolloin hakemalla kuluttoman ensilainan kuukautta aikaisemmin ikään kuin veronpalautukset ennakkoon. Muista kuitenkin aina maksaa tällainen pikavippi ajallaan takaisin ja vältät ylimääräiset kulut.

Halvin pikavippi 2018

Ege.fi
Mikä on Egen todellin vuosikorko?

max 50%

Mikäli lainan tarpeesi on yli kuukauden, niin ilmaiset ensilainat eivät välttämättä enään olekaan sinulle paras vaihtoehto. Tässä tapauksessa tärkeäksi tulee pikavipin todellinen vuosikorko, joka sisältää kaikki vipistä koituvat kulut. Meidän suosikki pikavippimme edulliseksi valinnaksi on Ege, jonka todellinen vuosikorko on maksimissaan 50%, joka on melko siedettävä pikavipiksi. Monissa ilmaisissa ensilainoissa on paljon suuremmat todelliset vuosikorot ja näin ollen onkin parempi valita jokin toinen pikavippipalvelu. Mikäli lainantarpeesi ei ole yli 200€, niin myös Ege tarjoaa ilmaista pikavippiä 200€ asti. Maksimissaan voit hakeaa lainaa Egeltä 2800€ ja tämä siis maksmissaan 50% todellisella vuosikorolla.

Mistä paras ja halvin pikavippi vuonna 2018?

Alapuolelta löydät meidän taulukkomme parhaiksi pikavipeiksi tänä vuonna. Niistä löydät monenlaisia pikavippejä, joista löytyy jokaiselle jotain. Olit sitten 18v, halusit pitkää tai lyhyttä takaisinmaksuaikaa, isoa tai pientä vippiä, niin alapuolelta löydät juuri sinulle sopivimman tuotteen. Mikäli haluat vertailla jotain tiettyä summaa, niin voit tehdä sen tämän sivun ylälaidassa.

LainaajaTakaisinmaksuaikaKulutIkärajaTutustu lainaan
Credit24.fi1 - 36kkalkaen 0€19vHae lainaa!
Ferratum.fi1 - 50kkalkaen 0€20vHae lainaa!
Luottolainaaja.fi1 - 36kkalkaen 0€19vHae lainaa!
Vivus.fi1 - 12kkalkaen 0€20vHae lainaa!
Suomilimiitti.fi1 - 36kkalkaen 0€21vHae lainaa!
Eurolimiitti.fi1 - 36kkalkaen 0€21vHae lainaa!
Ege.fi1 - 36kkalkaen 0€20vHae lainaa!
Bluefinance.fi1 - 36kkalkaen 0€18vHae lainaa!

Pikavipin hakemisen ABC

  • Varmista että todella tarvitset pikavippiä
  • Tarkista oikea pikavippisumma, ei liian paljoa eikä liian vähän-sopivasti!
  • Vertaa itsellesi paras lainantarjoaja, ja pikavippi
  • Täytä luottohakemus huolellisesti
  • Odota että rahat ovat tililläsi, ja käytä ne siihin mihin olit suunnitellut
  • Maksa pikavippi ajallaan takaisin, mikäli sinulla on tapana unohdella eräpäiviä, laita itsellesi muistutus eräpäivänä
  • Maksetun laskun jälkeen, koita ennakoida tilanteita siten, että et enää joudu turvautumaan pikavippiin. Mikäli näin kuitenkin käy, aloita muistilista alusta – varmista että tarvitset varmasti pikavippiä!

Parhaat ilmaiset pikavipit ensilainaksi 2018

Ferratum

Ferratum money Uudet asiakkaat voivat hyödyntää Ferratum moneyn ilmaisen pikavipin. Pikavippiä on mahdollista saada jopa huimat 2000 euroa. Mutta ennen kuin päädyt ottamaan 2000 euron pikavipin/ joustoluoton, tarkista pystytkö hoitamaan pikavipin takaisinmaksun ajallaan takaisin. Ferratum moneyn ilmaisen pikavipin ehtona on 30 vuorokautta, lainanhakijan tulee maksaa koko nostamansa pikavippisumma 30 vuorokauden kuluessa takaisin. Mikäli tämä ei jostain syystä onnistu, tulee pikavipille maksettavaksi hinnaston mukaiset korot ja kulut. Luottohakemuksen voi tehdä vuoden jokaisena päivänä,  saat tietää lainapäätöksen välittömästi ja hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat ovat tililläsi minuuteissa.  Lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tarkempiin ja ajantasaisiin hintoihin kannattaa tutustua Ferratumin omilla verkkosivuilla. Ferratum muistaa myös vanhoja asiakkaitaan tarjouksilla, jolloin he voivat saada toisinaan pikavippejä normaalihinnastoa edullisimmilla hinnoilla.

Ferratumilta voi hakea lainaa 21 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset.

Ferratum.fi
Kuinka suuri on Ferratumin ilmainen ensilaina?

maksimissaan 2000€

Minkä ikäisenä voin hakea lainaa Ferratumilta?

21v

Vivus

Vivus on rahoittanut pisimpään Suomalaisten rahavajeita, ja onkin yksi pisimpään lainamarkkinoilla toimineista lainapalveluista. Uudet asiakkaat voivat hakea pikavippiä 50 eurosta aina 400 euroon asti, lainan takaisinmaksun tulee tapahtua 30 vuorokaudessa. Mikäli näin tapahtuu, pikavippi on maksettu ajallaan sekä moitteettomasti pois. Voi lainanhakija seuraavaksi hakea 2010 euron suuruista pikavippiä. Alle 400 euron pikavippi on mahdollista saada siten, että siitä ei kerry korkoja eikä kuluja. Suuremmissa lainasummissa lainanhakija sitoutuu maksamaan pikavipilleen hinnaston mukaiset korot ja kulut. Vivuksen lainapalvelu on avoinna vuoden jokaisena päivänä, rahapulan ei tarvitse siis katsoa aikaa eikä paikkaa. Vivukselta lainaa hakevan tulee olla vähintään 20-vuotias.

Vivus.fi
Kuinka paljon voin saada korotonta pikavippiä Vivukselta?

10 – 400€

Mikä on ikäraja Vivuksella?

20v

Blue Finance

Uudet asiakkaat saavat 14 vuorokauden takaisinmaksuajalla, ilmaisen pikavipin 100 eurosta jopa 700 euroon asti. Lainasummalle voi hakea myös pidempää laina-aikaa, mutta tällöin pikavippisummalle tulee maksettavaksi listahinnan mukaiset korot sekä kulut. Toisin kuin edellä mainituilla, Blue Financesta voi hakea  halvinta lainaa ilman vakuuksia vähintään 18-vuotiaat. Blue Financen lainapalvelu on auki kello 7.00-23.00 välillä, viikon jokaisena päivänä.

Bluefinance.fi
Minkä suuruinen on Bluefinancen ilmainen ensilaina?

10 – 700€

Saako 18 vuotias pikavippiä Bluefinancelta?

Kyllä saa

Eurolimiitti

Eurolimiitin ilmaisen pikavipin ikäraja on näistä mainituista lainapalveluista korkein. Eurolimiitiltä lainaa hakevan tulee olla vähintään 21-vuotias, Suomen kansalainen. Uudet, vähintään 21-vuotiaat rahapulassa olevat, voivat hakea Eurolimiitiltä 10 –500 euron suuruisen ilmaisen pikavipin.

Eurolimiitti.fi
Kuinka suurin on kuluton pikavippi Eurolimiitiltä?

jopa 500€

Mikä on Eurolimiitin ikäraja?

21v

Etkö löytänyt sopivaa pikavippiä?

Voit valita parhaan pikavipin näiden joukosta, tai mikäli olet aikaisemmin nostanut pikavipin ja olet jo hyödyntänyt uuden asiakkaan ilmaisen pikavipin. Voit vertailla parhaan pikavipin muun muassa näiden lainapalveluiden kesken.

 

Bank Norwegian

Bank Norwegianin korkea lainanmyöntämisprosentti kertoo sen suosioista, jonka se on saavuttanut Suomalaisilla pikavippimarkkinoilla. Bank Norwegianilta voi hakea lainaa 1000 euron pikavipistä, aina 60 000 euroon saakka. 1000 euron lainasummasta voidaan puhua vielä pikavippinä, mutta lainasumman kohotessa lähelle viisinumeroista lainasummaa. On kyseessä jo laina, laina johon ei tarvita vakuuksia tai takuita. Bank Norwegianin pikavipissä laina-aika sekä summa ovat aina kiinteät, ja tarvittaessa luotonhakija voi maksaa koko vippisumman kerralla pois. Bank Norwegianilta voi hakea pikavippiä 23-vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset. Hyväksytyn luottohakemuksen edellytyksenä on moitteettomat luottotiedot, eli lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Banknorwegian.fi
Paljonko Bank Norwegian myöntää lainaa?

jopa 50 000€

Mikä on Bank Norwegianin ikäraja?

23v

Credit24

Usein yksinkertaiset asiat ovat kaikkein toimivampia, samoin on myös pikavippien osalla. Osittain siitä syystä Credit24 uudisti hinnoitteluaan vuonna 2015, hinnoittelu muuttui selkeämmäksi jolloin rahapulassa painiskelevan luotonhakijan ei tarvitse pelätä että vippisumman päälle tulisi vielä jotain extramaksuja. Credit24 llä kaikki ylimääräiset kulut on pyritty minimoimaan. Credit24 tarjoaa pikavippejä pienestä 50 eurosta aina 4000 euroon asti. Credit24 velvoittaa luotonhakijan oleva vähintään 19-vuotias, Suomen kansalainen. Pikavippiä voi hakea silloin kun sinulle se parhaiten sopii, vuoden jokaisena päivänä. Pikavippi on nimensä veroinen, sillä rahat ovat voivat olla parhaimmillaan tililläsi nopeammin kuin uskotkaan.

Credit24.com
Kuinka suuren pikavipin voin hakea Credit24:ltä?
max 4000€
Kuinka vanha minun tulee olla hakeakseni pikavippiä?

vähintään 19v

Tässä mainittuna vain muutama esimerkki josta voi tarvittaessa hakea pikavippiä, pelastamaan sen hetken rahatilannetta. On kuitenkin hyvä muistaa, että parhainkaan lainatarjous ei ole siinä vaiheessa kannattava jos rahavaikeudet ovat kestäneet jo useamman kuukauden. Pahoissa maksuvaikeuksissa kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen, sillä korkeakorkoisilla pikavipeillä maksuvaikeudet vaan pahenevat.

Kannattaako minun hakea vakuudeton pikavippi netistä?

Pikavippi voi parhaimmillaan olla loistava pelastus hetkelliseen, painotus sanalla, hetkelliseen rahapulaan.

Pikavipillä voi paikata äkillisen rahapulan, silloin kun eteesi tulee hankinta tai meno, jota et voinut millään ennakoida. Tai toisaalta, toiset tilanteet ovat hyvinkin ennakoitavissa esimerkiksi se, että tiedät ennalta kuukauden jolloin kaikki laskut tuntuvat erääntyvän. Tähän kuukauteen ei tarvita paljoa muuta rahanmenoa, mutta jos rahanmenoa silti kasaantuu. Voi pikavippi pelastaa sinut täpärältä tilanteelta.

Pikavippejä on kritisoitu toisinaan kovallakin kädellä niiden korkeiden korkojen vuoksi. Tällä kritiikillä on myös pointtinsa, mutta maailmaa muuttuu, ja niin muuttuu myös pikavippimaailma. Vuoden 2013 lakimuutoksen jälkeen pikavippien kohtuuttomien korkojen perintä on kielletty, ja korot pysyvät tänä päivänä maltillisimmissa summissa.

Nyt valta on osittain luotonhakijalla, luotonhakijan tulee tiedostaa ensin oma taloudellinen tilanteensa ja sen jälkeen verrata, verrata ja vielä kerran verrata paras pikavipin tarjoaja. Huolellisella lainavertailulla voi luotonhakija löytää hänen tilanteeseensa parhaiten sopivan pikavipin. Oli pikavipin suuruus sitten 50 euroa, 100 euroa, 200 euroa tai vaikka 1000 euroa. Jokainen haluaa todennäköisesti pikavipin, jossa sen kulut ja korot ovat edullisimmat. Pääsääntöisesti pikavippejä varten ei tarvitse toimittaa erillisiä vakuuksia tai takuita.

Vakuuksilla pankit ja muut lainanmyöntäjät haluavat vähentää mahdollisia luottotappioita. Koska jos luotonhakija ei jostain syystä pystykään maksamaan pikavippiään takaisin, koituu siitä lainanmyöntäjälle luottotappioita. Ja jokainen ymmärtää että kannattavan yritystoiminnan takana ei voi olla useita luottotappioita. Siksi, koska pikavippifirmat eivät vaadi erillisiä vakuuksia tai takuita myöntämistään pikavipeistä, joutuvat he asettamaan niille pankkeja korkeammat korot sekä kulut. Toisaalta mikäänhän ei estä tiedustelemasta lainantarjoajalta ottaako hän vastaan vakuuksia, jolloin myönnetty pikavippi voisi olla hieman edullisempi. Jos olet ensimmäistä kertaa etsimässä edullista pikavippiä, on sinun kannattavaa tutustua uusien asiakkaiden ilmaisiin pikavippeihin. Usein pikavippeihin saa muutaman maksuttoman kuukauden, tosin kyseessä on silloin hieman suurempi lainasumma. Mutta tässä on myös ajateltu lainanhakijaa, koska me emme vain voi tietää mitä tulevaisuus tuo meidän eteemme. Siksi pikavipin maksuvapaa kuukausi voi tuoda siihen hetkeen pelastuksen. Mikäli tahdot halvimman mahdollisen pikavipin niin katso meidän sivumme osio korottomat ja kuluttomat ensilainat.

Pikavippihakemukseni on hylätty, kuinka toimin?

Kuten olemme maininneet, älä anna nopean ja helpon rahan hämärtää päätöksentekokykyäsi. Vaan maltti on valttia tässäkin asiassa. Luottohakemuksen täytössä ole huolellinen, ja täytä joka kohta. Pikavippihakemus jossa tiedot ovat puutteellisia, voi aiheuttaa luottohakemuksen hylkäämisen. Nämä voivat olla esimerkiksi virheellinen tilinumero tai osoitetiedot. Tai luottohakemuksessa on yksinkertaisesti jäänyt puuttumaan jotain olennaista tietoa, tai mahdolliset maksuhäiriömerkinnät ovat este pikavipin myöntämiselle. Mikäli tiedät varman syyn siihen, miksi luottohakemuksesi on hylätty. On asia järkevää jättää sikseen, mikäli taas epäilet syytä luottohakemuksen hylkäämiseen, on hyvä olla suoraan yhteydessä lainanmyöntäjään.