Valitse alapuolelta sinulle sopivin pikavippi 100 euroa

LainaajaLainattava summaKulutTakaisin maksettavaaLaina-aikaIkärajaTutustu lainaan
Credit24.fi100€0€100€30vrk19vHae lainaa!
Ferratum.fi100€0€100€30vrk21vHae lainaa!
Luottolainaaja.fi100€0€100€30vrk19vHae lainaa!
Vivus.fi100€0€100€60vrk20vHae lainaa!
Suomilimiitti.fi100€0€100€30vrk21vHae lainaa!
Eurolimiitti.fi100€0€100€30vrk21vHae lainaa!
Ege.fi100€0€100€30vrk20vHae lainaa!
Bluefinance.fi100€0€100€30vrk18vHae lainaa!

Pikavippi 100 euroa

Tiedätkö sen tunteen, kun tili näyttää lähes nollaa ja sinun on silti elettävä ainakin viikko. Olet ehkä vannonut joskus aikaisemmin, että sinä et ainakaan kinä turvaudu niihin järkyttävän kalliisiin pikavippeihin? Mutta mikäli kohtalo onkin päättänyt toisin, ja sinun on punnittava eri vaihtoehtoja joilla selviät tästä rahapulasta. 100 euron lainaaminen kavereilta tai tuttavilta, toimii ehkä toisilla. Mutta entäpä jos tuttavat eivät pysty lainaamaan 100 euroa? 100 euron pikavippi, voi ehkä olla ainut ratkaisu tässä tilanteessa, jossa muut oljenkorret ovat jo käytetty. 100 euron pikavipillä ruokkii jo useamman näköisen suun viikon ajalta, tai maksaa avoimena olevan vakuutuslaskun. Se mikä sinun mielestäsi on oikea tilanne 100 euron pikavipin ottamiseen, on täysin ja ainoastaan sinun päätettävissäsi. Tärkeintä lienee suunnata katse tulevaan, ja varmistaa että pystyt maksamaan 100 euron pikavipin ajallaan takaisin. Paras tilanne olisi se, että tiedät saavasi esimerkiksi viikon päästä palkan tilillesi, mutta tämä kuluva kuukausi sattui nyt vain olemaan hieman huonompi. Vertaamalla eri lainapalveluita keskenään, voit löytää itsellesi lainapalvelun joka jopa myöntää 100 euron pikavipin sinulle ilmaiseksi käyttöösi.

Ilmainen laina 100€ kuukaudeksi

Lähestulkoon kaiken tekemisen täytyisi tänä päivänä olla nopeaa sekä helppoa. Niin myös 100 euron pikavipin hakeminen. Kyllä 100 euron pikavipin hakeminen on todellakin helppoa, lainahakemuksen tekoa varten tarvitset verkkopankkitunnukset sekä laitteen jolla pääset surffaamaan valitsemasi lainapalvelun verkkosivuilla.

Luottohakemusta varten sinun tulee ensimmäisellä kerralla tunnistautua verkkopankkitunnuksilla. Mitä suurempi lainasumma on kyseessä, sitä tarkemmat tiedot joudut lainahakemuksessasi antamaan. Luottohakemuksen tekeminen on kuitenkin helppoa, kun täytät luottohakemuksen jokaiseen  kohtaan siihen tarvittavat tiedot. Suurin vaiva voi olla siinä, kun vertaat itsellesi parhaan 100 euron pikavipin tarjoajan. Tässä muutama esimerkki, jotka myöntävät 100 euron pikavippejä:

Riippuen siitä, minkä lainapalvelun valitset, voit säästää merkittävän summan 100 euron koroissa sekä kuluissa. Oikein huolellisella ja tarkalla vertailulla, voit löytää jopa sellaisen lainantarjoajan jossa saat 100 euron pikavipin ilmaiseksi käyttöösi. 100 euron pikavippi on mahdollista saada siten, että et maksa pikavippisummasta mitään korkoja tai kuluja. Tällöin lainan takaisinmaksun täytyy tapahtua usein 30 vuorokauden kuluessa.

Hae 100€ lainaa nopeasti ja helposti

Luottohakemuksen tekeminen voi onnistua parhaimmillaan jopa muutamassa minuutissa. Luottohakemuksen lähettämisen jälkeen, useammat lainapalvelut tekevät alustavan lainapäätöksen. Lainapalvelusta riippuen, 100 euron pikavippi voi olla tililläsi jopa kahvitauon aikana. Tässä kohtaa on kuitenkin hyvä  muistuttaa että vuoden 2013 jälkeen pikavippien maksu asiakkaiden tileille, on mahdollista ainoastaan kello 7.00-23.00 välillä. 100 euron luottohakemuksen tekeminen onnistuu kuitenkin vuoden jokaisena päivänä, kellon ympäri.

100€:n lainaan et tarvitse vakuuksia

Mikäli menet hakemaan lainaa pankista, on sinulla oltava jokin tietty määrä vakuuksia. Jotta lainan myöntäminen olisi mahdollista. 100 euron pikavipin hakeminen sähköisistä lainapalveluista on taas helppoa ja nopeaa, koska sinun ei tarvitse toimittaa lainaa varten vakuuksia. Lainan korot ovat sen sijaan pankkien myöntämiä lainoja korkeampia, koska lainan myöntäminen ilman vakuuksia on riskialttiimpaa kuin se että lainanhakija olisi toimittanut lainaa vasten vakuuksia.

Kenellä tällainen laina myönnetään?

Lainaehdot määrittelevät suurimmaksi osaksi sen, mistä sinun kannattaa 100 euron pikavippiä hakea. Lähes poikkeuksetta kaikki lainantarjoajat velvoittavat lainanhakijan luottotietojen olevan kunnossa, eikä lainanhakijalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Tämä on ymmärrettävää, koska kuka haluaa lainata rahaa sellaiselle henkilölle, jolla on ollut ongelmia jo edellisten lainojen takaisinmaksujen kanssa. Lähtökohtaisesti jokainen lainanmyöntäjä haluaa saada 100 euron pikavippinsä takaisin koska muussa tapauksessa takaisinmaksamattomasta lainasta koituu lainanmyöntäjälle luottotappioita.

Lainaehdoissa määritellään myös lainanhakijan ikä, suuremmissa lainasummissa lainanhakija ei saa olla esimerkiksi yli 65 vuotias. Mutta 100 euron pikavippiä varten lainanhakijan tulee aina olla vähintään 18-vuotias, tämä on Suomen lain määrittelemä luotonhakijan vähimmäisikä. Mikäli luotontarjoaja näkee tarpeelliseksi, voi hän asettaa 100 euron pikavipille myös tätä korkeamman ikärajan.

100 euron pikavipin hakijan tulee pystyä osoittamaan, että hänellä on säännölliset tulot. Säännöllisillä tuloilla mahdollistetaan se, että lainanhakija pystyy maksamaan 100 euron pikavippinsä ajallaan takaisin. Eikä 100 euron pikavippi aja hakijaansa taloudellisiin vaikeuksiin.

Toiset lainapalvelut palkitsevat vanhoja asiakkaitaan erillisillä lainatarjouksilla. Esimerkiksi jos lainanhakija on maksanut edelliset pikavippisumman moitteettomasti ajallaan takaisin, voi hän hakea seuraavaksi suurempaa pikavippisummaa.

Myös 100 euron lainat kannattaa vertailla

Pikavippien tarjoajia kohoaa lähes yhtä tiiviisti kuin sieniä sateella. Kova kilpailu voi olla hyvästä, mutta suureen lainantarjoajien määrään mahtuu myös hieman huonompia lainantarjoajia. Siksi suosittelemme vertaamaan eri lainapalveluita keskenään, koska näin voit löytää itsellesi parhaiten sopivan 100 euron pikavipin. 100 euron pikavippejä voidaan myöntää eri lainaehdoilla, ja eri suuruisilla koroilla sekä kuluilla. Mikäli et pysty maksamaan 100 euron pikavippiä esimerkiksi 30 vuorokauden aikana takaisin, on sinun tärkeää verrata lainapalveluista se, jonka 100 euron pikavipin todellinen vuosikorko on kaikkein alhaisin. Näin voit säästää 100 euron pikavipissä selvää rahaa!