Alapuolelta voit valita sinulle parhaan pikavipin 200€

LainaajaLainattava summaKulutTakaisin maksettavaaLaina-aikaIkärajaTutustu lainaan
Credit24.fi200€0€200€30vrk19vHae lainaa!
Ferratum.fi200€0€200€30vrk21vHae lainaa!
Luottolainaaja.fi200€0€200€30vrk19vHae lainaa!
Vivus.fi200€0€200€60vrk20vHae lainaa!
Suomilimiitti.fi200€0€200€30vrk21vHae lainaa!
Eurolimiitti.fi200€0€200€30vrk21vHae lainaa!
Ege.fi200€0€200€30vrk20vHae lainaa!
Bluefinance.fi200€0€200€30vrk18vHae lainaa!

Pikavippi 200 euroa

200 euron pikavippi on yksi suosituimmista Suomalaisten hakemista lainasummista. 200 euron pikavipillä sitkein kituuttelee koko kuukauden kauppalaskut, jos taas kyseessä onkin suurperhe. Saattaa 200 euroa palaa hetkessä lähimarketin kassalla. 200 euron pikavippi mahdollistaa myös nopean arjen luksuksen, vaikka kylpyläloman osabudjetin. Tai 200 euroa voi kulua johonkin niin arkiseen, kuin auton korjaamolaskuun tai vuosihuoltoon. Rahankohteiden määrä on lukematon, ja pikavipin kohteita voi olla niin monta kuin on sen ottajiakin. 200 euron pikavippi voi olla aiheellinen jopa sellaiselle joka on aina vannonut, ettei koskaan, ei KOSKAAN sorru pikavippeihin. Tietysti on aina mahdollista kääntyä ensin rikkaampien tuttavien, ystävien tai sukulaisten puoleen ja kysyä 200 euron lainaa heiltä. Tämän tyyppinen lainaaminen ei vaadi papereiden tai lomakkeiden täyttämistä. Toisaalta toiset voivat kokea hieman nöyryyttäväksi rahan lainaaminen tutuilta. 200 euron pikavippihakemuksessa sinun ei todennäköisesti tarvitse perustella rahantarvettasi, tai selitellä sitä miksi rahat ovat jälleen loppu. 200 euron pikavippihakemuksen tekeminen onnistuu täysin sähköisesti, eikä sinun tarvitse tavata ketään kasvokkain, vaan kaiken voi hoitaa verkossa.

Vaihtoehtoja ilmaiseen 200€:n lainaan

Kuinka monen asian täytyy tänä päivä olla helppoa, vaivatonta, nopeaa, ilmaista ja niin edelleen. Voi vastata että hyvin monen, usean palvelun kilpailuvalttina on nopea ja helppo asiointi. Niin on myös 200 euron pikavipin hakeminen, pikavippihakemusta varten sinun ei tarvitse edes poistua kotiovestasi, vaan voit tehdä luottohakemuksen siellä missä ikinä oletkin. Luottohakemuksen edellytyksenä on toimiva internetyhteys sekä tabletti, puhelin tai tietokone. 200 euron pikavippihakemusta varten sinun ei tarvitse toimittaa lainantarjoajalle vakuuksia tai takuita. Omat tulotietosi sinun kuitenkin pystyttävä todistamaan, ja osoittaa että osaat hoitaa raha-asiasi kunnolla ja kunnialla. Siitä yksinkertainen tapa todistaa tämä, on näyttää se ettei sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Sekä ettei kontoillesi ole kerääntynyt maksuhäiriömerkintöjä. 200 euron luottosumma ei ole päätähuimaavan suuri, mutta aina on yhtä tärkeää se, että täytät luottohakemuksen huolellisesti, eli vastaat jokaiseen kysyttyyn kohtaan. Muun muassa seuraavat lainapalvelut myöntävät 200 euron pikavippejä:

Riippuen valitsemastasi lainapalvelusta, voit huolellisella vertailulla säästää merkittävän rahasumman pikavipin koroissa ja kuluissa. Pikavippien myöntäjät rahoittavat oman toimintansa pikavipin koroilla ja kuluilla, joten on selvää että he haluavat saada mahdollisimman hyvä tuoton myöntämälleen pikavippisummalle. Ahneudelle tuli kuitenkin raja vastaan vuonna 2013, jolloin pikavipeille asetettiin korkokatto. Tämä korkokatto rajasi pikavippien maksimikoron 51%

200€:n vipin saat nopeasti ja helposti tilille

Aika on rahaa, ja raha on aikaa. Niin toimii myös 200 euron pikavippi, hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen rahoja ei tarvitse parhaimmillaan kauaa odotella sillä ne saattavat parhaimmillaan olla tililläsi jopa muutamassa minuutissa. Eri lainapalveluiden käytännöt vaihtelevat, ja osa lainapalveluista käsittelee luottohakemuksia ainoastaan heidän aukioloaikoina. Toiset lainapalvelut lupaavat asiakkailleen välittömästi alustavan lainapäätöksen. Suomen laki sekoitti soppaa kuitenkin sen verran, että luoton maksaminen asiakkaiden tileille on mahdollista vain kello 7.00 ja 23.00 välillä. Tämä on hyvä muistaa siinä vaiheessa jos menopeli baarista kotiin vaatisi pikavipin.

200 euron pikavippi, ilman vakuuksia

Jokainen joka on hakenut jossain elämänsä vaiheessa lainaa pankista, tietää sen kun pankkivirkailija alkaa puhumaan lainaa vaadittavista vakuuksista, ja kuinka ne pahimmillaan ei riitä tarvitsemaasi lainasummaan. No tätä ongelmaa ei pikavippien kohdalla ole, sillä 200 euron pikavippiä haettaessa ei lainanhakijan tarvitse toimittaa luottosummansa vastaan vakuuksia tai takuita. Pankki haluaa minimoida vakuuksilla mahdollisten luottotappioiden riskin. Koska jos jostain syystä luotonhakija ei pysty maksamaan 200 euron pikavippiään takaisin, koituu tästä luotonmyöntäjälle luottotappioita. Koska pikavippejä myöntävät lainapalvelut eivät velvoita asiakkaitaan toimittamaan 200 euron pikavippiä vastaan mitään vakuuksia, perivät lainapalvelut luotoistaan pankkeja korkeampia korkoja ja kuluja. Koska tiedossa on kolikon molemmat puolet, ovat pikavippien korkeammat korot ihan ymmärrettäviä.

200 euron pikavipin lainaehdot

Se millä perusteella kukin tekee päätöksen siitä mistä hän ottaa 200 euron pikavippinsä, on jokaisen itse määriteltävissä. Yksi keino ratkaisun tekemisessä on lainaehtojen vertailu. Vertailussa usein huomaa sen, että osa 200 euron pikavipin lainaehdoista on jokaisella lainapalvelulla sama. Maksuhäiriömerkinnät, on yksi lainaehto joka on jokaisella lainapalvelulla sama. Lainanhakijalla ei saa olla rekisterissään maksuhäiriömerkintöjä, sekä luotonhakijan luottotietojen tulee olla kunnossa.

Jos lainahakijalla koreilee kädessään uunituore ajokortti, eli  lainahakija on juuri täyttänyt 18-vuotta. On hänen kannaltaan olennaista mikä ikäraja luotonmyöntämisessä on. Jokaisen lainanhakijan tulee olla vähintään 18-vuotta, mutta toiset lainapalvelut ovat asettaneet ikärajaksi tätä korkeammaksi. Alaikäraja vaihtelee 18-25 ikävuoden välillä.

200 euron pikavippiä varten lainanhakijalla tulee olla säännölliset tulot ja menojen täytyy olla hallinnassa. Vaikka 200 euron pikavippiä varten ei tarvita vakuuksia, on luotonhakijan silti todistettava säännölliset tulonsa.

Myös 200 euron vipit kannattaa aina vertailla

Huolellisella vertailulla voit säästää merkittävän rahasumman 200 euron pikavipin koroissa ja kuluissa. Käytä siis hetki jos toinenkin aikaa tutustuen eri lainapalveluihin, ja valitse niiden joukosta se joka pystyy tarjoamaan sinulle edullisimman 200 euron pikavipin.