Alapuolelta voit vertailla parhaat pikavipit 300€

LainaajaLainattava summaKulutTakaisin maksettavaaLaina-aikaIkärajaTutustu lainaan
Credit24.fi300€0€300€30vrk19vHae lainaa!
Ferratum.fi300€0€300€30vrk21vHae lainaa!
Luottolainaaja.fi300€0€300€30vrk19vHae lainaa!
Vivus.fi300€0€300€60vrk20vHae lainaa!
Suomilimiitti.fi300€0€300€30vrk21vHae lainaa!
Eurolimiitti.fi300€0€300€30vrk21vHae lainaa!
Ege.fi300€15€315€60vrk20vHae lainaa!
Bluefinance.fi300€0€300€30vrk18vHae lainaa!

Pikavippi 300 euroa

300 euron pikavippi on jo hieman suurempi lainasumma, joka saattaa pelastaa jo suuremmankin rahavajeen. 300 euron pikavippi on kuitenkin vielä yksi yleisimmistä Suomalaisten nostamista pikavippisummista. 300 euron pikavipillä saat kesäksi uuden polkupyörän, uuden hellan rikkoutuneen tilalle, tai lentoliput auringon alle.

Se mitä varten eteesi on tullut tilanne, jossa harkitset 300 euron pikavippiä. Noh,sitä ei voi kukaan tietää. Voi olla että olet suunnitellut taloutesi sentilleen, ja eteesi tulee siitä huolimatta tilanne jossa pahan päivän varalle säästämäsi rahat ei riitä, tai ne ovat kulutettu loppuun. Silloin mieleesi tulee ne useat mainokset, jossa toistetaan sitä samaa. Ota pikavippi paikkaamaan akuutti rahapula. Tai voi olla että huomaat jokaisen palkan valuvan läpi sormien, jolloin tili huutaa tyhjyyttään ennen seuraavaa tilipäivää? Onko kyseessä sitten liian pienet tulot vai liian suuret menot, mene ja tiedä. Mutta olennaista on se, että sinun on saatava 300 euroa käyttöösi, ja mielellään vielä mahdollisimman pian. 300 euron pikavippi on siinä hetkessä oikea ratkaisu, koska kiitos nykyteknologian, pikavipin hakeminen ei ehkä koskaan ole ollut näin helppoa ja nopeaa.

300 euron pikavippihakemuksen tekeminen onnistuu lähes missä ja milloin tahansa. Oli paikkana sitten suurkaupungin vilinä, kotisohva, kesämökin laiturinnokka, tai naapurin grillijuhlat. Voit tehdä luottohakemuksen milloin, ja missä tahansa. Luottohakemuksen tekoa varten tarvitset toimivan nettiyhteyden, sekä välineen jolla pääset surffailemaan netissä ja tekemään lainahakemuksen. Useammat lainapalvelut antavat luottohakemuksen jälkeen välittömästi alustavan lainapäätöksen, toisilla lainapalveluilla luottohakemuksia käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Vertaamalla eri lainapalveluita keskenään, voit löytää itsellesi luotontarjoajan joka sopii sinun tarpeisiisi parhaiten.

Korottomat ja kuluttomat pikavipit 300€

300 euron pikavippiä varten sinun ei tarvitse varata erikseen pankkiaikaa, mennä tapaamiseen ja etsiä vapaata parkkiruutua tai tarkkailla bussiaikatauluja. Tänä päivänä luottohakemuksen tekeminen onnistuu täysin sähköisesti, siellä missä ikinä satut olemaan. Pikavipin suuruudesta riippuen, luottohakemuksen täyttämiseen kannattaa kuitenkin varata aina rauhallinen hetki. Koska mitä suurempi lainasumman on kyseessä, sitä tarkemmat tiedot joudut lainahakemuksessa täyttämään. Lainaehdot myönnetylle pikavippisummalle riippuvat luotonantajasta. Siksi luotontarjoajien huolellisella vertailulla voit säästää merkittävän rahasumman. Mikäli olet ensimmäistä kertaa pappia kyydissä eli et ole aikaisemmin hakenut tai nostanut pikavippiä. Voit saada 300 euron pikavipin ilmaiseksi, eli siten että pikavippisummalle ei tule mitään korkoja tai kuluja. Tässä muutama esimerkki luotontarjoajista jotka myöntävät uusille asiakkaille ilmaisen pikavipin:

Luotontarjoajien määrä on kuitenkin niin valtava, että niiden vertailuun kannattaa käyttää muutama hetki. Vuoden 2013 lakimuutos aiheutti sen, että useat luotontarjoajat lopettivat toimintansa. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sillä jäljellä on vielä aimo liuta luotontarjoajia joiden joukosta  löydät varmasti omasi.

Nopea ja helppo

Silloin kun rahapula iskee päälle, ei silloin ole aikaa odotella ja jahkailla mistä sitä rahaa saisi. Toisissa tapauksissa rahapulan ratkaisuna saattaa olla rahan lainaaminen kaverilta tai vanhemmilta, tämä vaatii usein kuitenkin selityksen siihen mihin tarvitset lainarahaa. Mikäli selittelyt ei kiinnosta, ja tiedät taloudellisen tilanteesi olevan sen verran hyvä, että pysty maksamaan pikavipin ajallaan pois. Voi pikavippi olla sinulle oiva ratkaisu! Kuten nimikin sen jo kertoo, pikavipin hakeminen nimittäin on nopeaa sekä helppoa. Itse luottohakemuksen tekeminen vie muutaman hetken, ja luottohakemuksen lähettämisen jälkeen lainanhakija saa tietää usein välittömästi alustavan lainapäätöksen. Mikäli luotonhakeminen on ajoittunut yöaikaan, kello 23.00- 7.00 välille. Siirtyvät rahat usein luotonhakijan tilille seuraavana lainapalvelun aukiolopäivänä. Toiset lainapalvelut ovat avoinna joka päivä, lähes kellonympäri. Suuremmat lainapalvelut voivat rajata aukioloaikansa hieman maltillisemmin. Oli miten oli, voi hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahat olla tililläsi jopa alle puolessa tunnissa.

300 euron pikavipin lainaehdot

Nopea ja helppo raha houkuttelee useampia, ja hienoahan se olisi jos jokainen olisi oikeutettu helppoon ja nopeaan rahaan. Valitettavasti näin ei kuitenkaan ole, ja luotontarjoajilla on tarkat säännöt siitä millä ehdoilla luottoa voidaan myöntää. Kuten jo aikaisemmin mainitsimme 300 euron pikavippi on mahdollista saada jopa täysin ilmaiseksi, ilman että luottosummalle tulee minkäänlaisia korkoja tai kuluja. Ilmaisen 300 euron pikavipin ehtona on kuitenkin se,  että luotonhakijan tulee olla uusi asiakas. Eli hän ei ole aikaisemmin saanut hakea lainaa kyseiseltä luotontarjoajalta. Suomen laki sanelee lainanhakijan iän, eli luotonhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias. Muutamat lainapalvelut lupaavat pikavippejä juuri 18-vuotta täyttäneille, useammilla lainapalveluilla ikäraja on rajattu kuitenkin tätä korkeammaksi, vähintään 20- tai jopa 25-vuotta. Hyväksyn luottohakemuksen edellytyksenä on usein myös Suomen kansalaisuus, Suomalainen pankkitili sekä vakituinen Suomessa sijaitseva kotiosoite.

Mietitään tilanne jossa kaverisi kysyy rahaa lainaan, ja tiedät kokemuksesta että jos lainaat, kaveri ei koskaan tule maksamaan lainaamiaan rahojaan takaisin. Siksi myös pikavippien kohdalla luotonhakijan luottotietojen tulee olla kunnossa. Koska kukapa haluaa lainata rahaa sellaiselle joka ei koskaan tule maksamaan lainaamiaan rahojaan takaisin.