Vertaa alapuolelta parhaat lainat 400€

LainaajaLainattava summaKulutTakaisin maksettavaaLaina-aikaIkärajaTutustu lainaan
Credit24.fi400€0€400€30vrk19vHae lainaa!
Ferratum.fi400€0€400€30vrk21vHae lainaa!
Luottolainaaja.fi400€0€400€30vrk19vHae lainaa!
Vivus.fi400€0€400€60vrk20vHae lainaa!
Suomilimiitti.fi400€0€400€30vrk21vHae lainaa!
Eurolimiitti.fi400€0€400€30vrk21vHae lainaa!
Ege.fi400€48€448€alkaen 30vrk20vHae lainaa!
Bluefinance.fi400€0€400€30vrk18vHae lainaa!

Pikavippi 400 euroa

400 euron pikavippi, on summa jonka toiset tienaavat päivässä, toiset tienaavat sen viikossa, ja jäädessäsi lasten kanssa kotiin, saat saman verran kotihoidontukea kuukaudessa. Mikäli saat kyseisen summan päivässä, sinun ei todennäköisesti tarvitse harkita 400 euron pikavipin nostamista. Mikäli taas tulotasosi on jostain syystä laskenut, voi olla että eteesi tulee tilanne, jossa rahat eivät vain yksinkertaisesti riitä päivittäisiin kuluihin. Tai vaikka ne riittäisivät, voi eteesi tulla yksittäinen ennalta-arvaamaton tilanne jossa tilin kate ei riitä kustantamaan avointa maksua. Mikä tämä maksu voi olla? No käytännössä se voi olla lähestulkoon mikä tahansa, auton korjaamolasku, erikoislääkärinpalkkio sekä tutkimukset, rästissä oleva vuokramaksu, auton talvirenkaat tai lastenistuin autoon. Se mikä on järkevä ja kannattava tilanne ottaa pikavippiä, ei kait sitä voi kukaan määritellä. Jokaisella voi kuitenkin olla hyvin vahva mielipide siitä. Tärkeintä lienee se, että olet varma siitä että selviydyt 400 euron pikavipin takaisinmaksusta. Joskus voimme tehdä päätöksiä, esimerkiksi se että emme ikinä, koskaan, milloinkaan sorru pikavippeihin. Mutta, aina kaikki ei mene niin kuin olemme suunnitelleet, ja voi olla että löydämmekin itsemme vaivihkaan selaamasta eri pikavippien tarjoajia.

Rahat nopeasti ja helposti tilille

400 euron pikavippi on muutaman klikkauksen päässä, kyllä 400 euron pikavipin hakeminen ei vaadi tapaamisia, jonotusmusiikin kuuntelemista, tai neljän ruuhkabussisa istumista. 400 euron pikavipin voi tehdä helposti, vaikka omalta lempituolilta. Vai miltä kuulostaa 400 euron pikavippihakemuksen tekeminen kesäpuutarhassa, jossa linnut laulaa ja kasvoja pyyhkii hento kesätuuli? Kuulostaa ehkä hieman liiankin hyvälle, koska helpossa 400 euron pikavipissä on kääntöpuolensa. 400 euron pikavippi tulee maksaa aina takaisin, ennemmin tai myöhemmin. Mikäli kyseessä on ennemmin, voi todennäköisesti selvitä halvemmalla, ja ehkä jopa käyttää hyväksesi uuden asiakkaan ilmaista pikavippiä. Mikäli 400 euron pikavipin takaisinmaksu tapahtuu myöhemmin. Joudut maksamaan luottosummalle lainantarjoajan määrittelemän listahinnan, eli 400 euron pikavipistä aiheutuneet korot, kulut, mahdolliset tilinhoitomaksut tai avauspalkkiot. Toiset luotontarjoajat mainostavat heidän 400 euron pikavipin olevan juuri se The pikavippi, johon ei ole piilotettu erillisiä maksuja, vaan kaikki 400 euron pikavipistä aiheutuneet maksut ovat lainanhakijan selvästi nähtävissä.

Saat alustavan lainapäätöksen heti

Tiedätkö tunteen, jossa rahat ovat loppu, tili lähes miinuksella ja seuraavaan palkkapäivään on vielä hetki? Juoksevat kulut eivät kuitenkaan odota, ja jääkaappikin huutaa tyhjyyttä kilpaa tyhjyyttä kurnivan mahan kanssa. Vähemmästäkin saattaa alkaa kurkkua kuristamaan, herkimmillä häviää yöunet ja toisilla toiminta saattaa kokonaan lamaantua. 400 euron pikavippi tarjoaa hetkellistä ratkaisua tähän pulmaan, sillä 400 euron pikavippi on nopea tapa saada rahaa käyttöön. Painotamme kuitenkin sanaa hetkellinen, koska pikavippi ei missään vaiheessa saa olla säännöllinen tapa rahoittaa kassavajetta. 400 euron pikavipillä ei voi maksaa toistuvasti rästissä olevia vuokria tai muita laskuja. Jos olet kärryillä siitä missä taloudellinen tilanteesi menee, voi 400 euron pikavippi olla satunnaisessa käytössä hyvä ratkaisu. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen, 400 euron pikavippi on mahdollista saada lähes heti luotonhakijan tilille. Useammat luottopalvelut ottavat luottohakemuksia vastaan kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Siitä syystä luotonhakijat saavat usein tietää välittömästi alustavan lainapäätöksen. Parhaimmillaan 400 euron pikavippi voi olla luotonhakijan tilillä jopa muutamassa minuutissa.

 

Muista täyttää hakemus huolella

Muutama klikkaus ja 400 euron pikavippi on käytettävissäsi. Hieman kärjistetysti asia on juurikin näin. Tämän päivän 400 euron pikavipin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Sinun ei tarvitse toimittaa erillisiä vakuuksia tai takuita, siksi että saisit käyttöösi 400 euron pikavipin. 400 euron pikavippihakemus onnistuu tehdä niin kotona, mökillä, kahvilla, kaverilla, ulkona, oikeastaan ihan missä vaan, missä sinulla on käytössä toimiva internetyhteys. Luottohakemuksen täyttöä varten sinun kannattaa kuitenkin varata hetki, sillä lainan myöntäminen perustuu siihen mitä tietoja annat luottohakemuksella. Kiireessä täytetty lainahakemus, jossa on esimerkiksi puutteelliset tai väärät  tili tai henkilötiedot. Aiheuttavat pahimmillaan luottohakemuksen hylkäämisen. 400 euron pikavippihakemuksen hylkääminen oman huolimattomuuden vuoksi saattaa ohuesti harmittaa.

400€:n pikavipin voi aina hakea ilman vakuuksia

400 euron pikavippiä varten ei tarvita erillisiä vakuuksia tai takuita. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö luotonhakijan tulisi esittää tulotietojansa. Hyväksytyn 400 euron pikavippihakemuksen lainaehdot ovat tarkat, ja täyttämällä nämä ehdot on hyväksytyn luottohakemuksen saaminen todennäköisempää. 400 euron pikavipin lainaehtoina määritellään muun muassa se, että luotonhakijalla täytyy olla säännölliset tulot. Se mikä määritellään säännölliseksi tuloksi, riippuu luotonmyöntäjästä. Riittääkö että luotonhakijalla on määrä-aikainen työsuhde, mutta tästä työstä tuleva palkka riittää kattamaan 400 euron pikavipin lainan lyhennyksen?

400 euron pikavipin lainaehtoina on myös usein se, että luotonhakijan tulee olla Suomen kansalainen. Tähän voi toisissa tapauksissa riittää se, että luotonhakija on ollut merkittynä jonkin tietyn ajan Suomen väestörekisteriin, usein vaatimuksena on 36 kuukautta.

Mikäli et ole oikeutettu enää uuden asiakkaan ilmaiseen 400 euron pikavippiin, selviää pikavipin todelliset korot ja kulut usein vasta siinä vaiheessa kun luottohakemus on lähetetty. Vertailemalla selviää mistä on mahdollista saada 400 euron pikavippi halvimmalla!