Vertaa alapuolelta parhaat lainat 500€

LainaajaLainattava summaKulutTakaisin maksettavaaLaina-aikaIkärajaTutustu lainaan
Credit24.fi500€0€500€30vrk19vHae lainaa!
Ferratum.fi500€0€500€30vrk21vHae lainaa!
Luottolainaaja.fi500€0€500€30vrk19vHae lainaa!
Suomilimiitti.fi500€0€500€30vrk21vHae lainaa!
Eurolimiitti.fi500€0€500€30vrk21vHae lainaa!
Bluefinance.fi500€0€500€30vrk18vHae lainaa!
Siimpl.fi500€alkaen 28€alkaen 528€alkaen 30vrk18vHae lainaa!
Ege.fi500€alkaen 60€alkaen 560€alkaen 30vrk20vHae lainaa!

Pikavippi 500 euroa

500 euron pikavippi, mitä kaikkea sillä voi tehdä? Voiko 500 euron suuruista summaa enää kutsua pikavipiksi? 500 eurolla voi tehdä jo hyvinkin monta asiaa, ja paikata jo hieman suurempiakin rahavajeita. Mitä ne rahavajeet käytännössä ovat, niiden määrä on lukematon. Sekä kyllä, käytännössä 500 euron suuruista lainasummaa voi kutsua vielä pikavipiksi. On kuitenkin hyvä muistaa että kyseessä on suuri lainasumma, ja sen hankkimista kannattaa harkita huolellisesti. Mitä kaikkea 500 eurolla voikaan tehdä? 500 eurolla pääsee jo viikonloppumatkalle Keski-Eurooppaan, kuittaa jo hieman suuremman auton korjauslaskun, tai ostaa jopa pienen ja toivottavasti toimivan kesäauton. 500 euron pikavippi on mahdollista saada jopa täysin ilman korkoja ja kuluja. 500 euron pikavippiä tarjoavia lainapalveluita on useita, ja siksi niiden huolellinen vertailu keskenään on äärettömän tärkeää. Vertailulla voit säästää lainanhakijan euroja, sekä säästyä mahdollisilta yllätyksiltä jälkikäteen. 500 euron pikavippiä varten lainanhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, mutta toiset lainapalvelut vaativat 500 euron pikavipille jopa 25 -ikävuoden ikärajan. Tällä halutaan yksinkertaisesti varmistaa 500 pikavipin takaisinmaksu. Tästä varmasta takaisinmaksusta hyötyvät niin lainanmyöntäjä, kuin lainanhakija.

500€ lainaa pankkitunnuksilla helposti ja nopeasti

Vaikka kyseessä on jo melko suuri lainasumma, 500 euroa. On kyseinen lainasumma mahdollista saada lainanhakijan tilille jopa muutamissa minuuteissa. 500 euron pikavipin tarjoajia on niin lukematon määrä, että niiden vertailulla voittaa varmasti euron jos toisenkin itselleen. Eli voit saada 500 euron pikavipin, jopa ilman korkoja ja kuluja. Näin säästät kokonaisuudessaan lainasummasta veloitettavat maksut. 500 euron pikavipin luottohakemuksen tekeminen onnistuu netissä, eikä sinun tarvitse toimittaa sitä varten mitään erillisiä dokumentteja. 500 euron pikavipin luottohakemusta varten sinulla tosin tulee olla verkkopankkitunnukset, näitä tunnuksia tarvitset ainakin siinä vaiheessa kun tunnistaudut ensimmäistä kertaa lainantarjoajan verkkosivuilla. Itse 500 euron luottohakemuksen tekeminen on vain muutaman klikkauksen päässä, ole kuitenkin huolellinen että vastaat kaikkiin luottohakemuksessa kysyttyihin kohtiin huolellisesti. Vajaat tai virheelliset tiedot saattavat aiheuttaa luottohakemuksen hylkäämisen. 500 euron pikavipin saaminen ilman korkoja ja kuluja on mahdollista ainakin seuraavilta lainapalveluilta:

Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee näillä lainapalveluilla 30- 45 vuorokauden välillä. Ja lainanhakijan tulee olla vähintään 20- vuotias, toisella lainapalvelulla hakijan tulee olla vähintään 21-vuotias. Ilmaisen 500 euron pikavipin lainaehtona on aina se, että et ole aikaisemmin käyttänyt kyseisen lainantarjoajan lainapalvelua. Eli ilmaiset pikavipit toimivat ns. luotontarjoajien sisäänheittotuotteina. Samalla tavalla kuin kaupat käyttävät sisäänheittotuotteinaan edullista sokeria tai voita. Tavoitteena on että, asiakas jää vakituiseksi asiakkaaksi tai ostaa muita tuotteita.

500 euron pikavippi ilman takuita

Toisin kuin pankkilainat, 500 euron pikavippiä varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Osittain siitä syystä 500 euron pikavipin hakeminen on niin helppoa, ja ennen kaikkea nopeaa. Vakuuksien tarkistaminen pankissa vaatii oman aikansa, ja yhden vaiheen poisjäänti vähentää lainankäsittelyyn kuluvaa aikaa. Kolikolla on kuitenkin aina kaksi puolta, ja siksi on hyvä muistaa että vaikka 500 euron pikavipin hakeminen on helppoa ja nopeaa. On pikavippien ottaminen netissä toimivista verkkopalveluista huomattavasti pankkien myöntämiä lainoja kalliimpia. 500 euron pikavipissä lainan korot ja kulut määräytyvät henkilökohtaisesti, eli mikäli lainanmyöntäjä katsoo että 500 euron pikavipin myöntäminen on korkeariskisempää, asettaa hän 500 euron pikavipille korkeamman koron. Koska 500 euron pikavippiä varten ei vaadita vakuuksia, on pikavippien myöntämisessä suurempi luottotappioden riski.

500 euron pikavipin lainaehdot

Pikavippisummien kasvaessa, kasvaa myös lainaehdot. Tämä on ymmärrettävää, sillä mitä suuremmasta pikavippisummasta on kyse, sitä suurempi riski mahdollisilla luottotappioilla on.

Hyväksytyn luottohakemuksen edellytyksenä on ennen kaikkea huolellisesti täytetty luottohakemus, sekä luotonhakijan tulee täyttää ainakin seuraavat lainaehdot:

  • Täysi-ikäisyys, lainanhakijan tulee olla vähintään 18-vuotta. Useammat lainapalvelut vaativat usein myös tätä korkeamman ikärajan 500 euron pikavippiin.
  • Suomen kansalaisuus, tämän lisäksi luotonhakijalta vaaditaan myös Suomalainen pankkitili, puhelinnumero sekä vakituinen Suomessa sijaitseva osoite.
  • Luotonhakijan tulee olla hoitanut raha-asiansa moitteettomasti, eli hänen kontolla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja luottotietojen tulee olla kunnossa.
  • Luotonhakijan tulee olla oikeustoimikelpoinen
  • Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee kuukaudesta, jopa useampaan vuoteen. 500 euron pikavipin korot sekä kulut määräytyvät sen mukaan kuinka pitkän takaisinmaksuajan valitset pikavippisummalle.

Vertailemalla eri lainantarjoajia keskenään, löydät niiden laajasta kirjosta sinulle parhaiten sopivan 500 euron pikavipin. Olennaista on selvittää mitä kustannuksia 500 euron pikavipistä aiheutuu, vaikka kyseessä olisikin ilmainen 500 euron pikavippi. Voi eteen tullakin tilanne jossa joudutkin maksamaan 500 euron pikavipille hinnaston mukaiset korot sekä kulut. Tässä vaiheessa todennäköisesti toivot, että olet selvittänyt 500 euron pikavippisummasta tulevat kaikki maksut. Toisilla lainapalveluilla jo markkinoinnissa on keskitytty mainostamaan se, että 500 euron pikavipissä ei ole piilotettuja kuluja. Vaan kaikki maksut ovat selvästi ja avoimesti nähtävillä. Tällöin on helppo luottaa siihen, että tiedät valitsemasi lainatuotteen kaikki kulut. Siksi, muista vertailla eri lainapalveluita keskenään, ja tutustu valitsemasi lainapalvelun lainaehtoihin.