Credigo laina

Credigo tarjoaa Suomalaisille lainaa pienestä 100 euron pikavipistä, jopa suurempaan 25 000 euron lainaan.

Ihan pientä Credigon toiminta ei ole, sillä se on toiminut pohjoismaissa vuodesta 2006, ja sillä on yli 150 000 pohjoismaalaista asiakasta.

Credigo kulkee kehityksen mukana, ja se toimittaa laskunsa lähtökohtaisesti aina sähköisesti, sähköpostilla. Mikäli asiakas haluaa tuntea sormissaan aidon paperin, voi laskun saada pientä lisämaksua vastaan myös paperisena.

Kuten muillakin lainapalveluilla,lainan hakeminen Credigolta on myös lähes lapsellisen helppoa ja nopeaa. Näiden lisäksi lainan hakeminen on myös turvallista, koska lainanhakuvaiheessa lainanhakija tunnistautuu Credigon sivuille omilla verkkopankkitunnuksilla tai vaihtoehtoisesti mobiilivarmenteella. Tällä varmistetaan ettei lainanhakuvaiheessa tapahdu mitään väärinkäytöksiä, ja lainanhakija on varmasti hänen ilmoittamansa henkilö. Credigo on sitoutunut noudattamaan vastuullista lainaamista, ja se haluaa varmistaa ettei lainanhakija ajaudu maksuvaikeuksiin tai ylivelkaannu. Credigo haluaa siis huolehtia asiakkaistaan, ja varmistaa etteivät he ajaudu velkakierteeseen.

Kustannukset jota Credigon lainasta joutuu lainanhakija maksamaan, koostuu pääoman lyhennyksestä sekä lainasumman korosta. Credigon lainantakaisinmaksuun ei ole jemmattuna mitään piilokuluja, kuten tilinhoitomaksuja, lainan käsittelykuluja tai lainan avausmaksua. Lainanlyhennys on helppo muistaa, sillä lainasumman eräpäivä on aina kuukauden 28.päivä. Mikäli lainanhakija haluaa itselleen heti alkuun maksuvapaankuukauden, on hakijan lainanhakuvaiheessa neuvoteltava itselleen että lainanlyhennys tapahtuu vasta lainan ottamisesta seuraavana kuukautena.

Credigon kautta lainanhaku on helppoa ja nopeaa, ja vippi on mahdollista saada jopa 10 minuutissa lainanhakijan tilille.

Laina Credigolta

Credigolta voi hakea lainaa 100 eurosta aina 2500 euroon asti. Mikäli lainantarve on 100 eurosta 400 euroon, on lainan takaisinmaksuaika yksi kuukausi. Suuremmat lainasummat, jotka alkavat 500 eurosta ja jatkuvat 2500 euroon asti. Lainasumma on mahdollista saada yhdestä kuukaudesta aina jopa viiden vuoden takaisinmaksuajalle.

Vaikka Credigo on suhteellisen uusi lainapalvelu Suomalaisilla lainamarkkinoilla, lainapalvelu on saapunut Suomalaisille lainamarkkinoille vuonna 2015. Syy Credigon suosioon lienee sen edulliset hinnat, sekä selkeät pikavippien ja lainojen lainahdot. Kukapa haluaa kontoilleen maksuja, joiden olemassaolosta ei ole selvää tietoa? Tuskinpa kukaan, siksi Credigo nauttii asiakkaiden suosiota selkeällä ja läpinäkyvällä hinnoittelulla. Lainanhakija maksaa lainasummastaan ainoastaan pääoman lyhennyksen lisäksi lainasumman korot. Muita kuluja ei ole eikä tule, siksi lainanhakija ei joudu maksamaan lainasummalleen mitään avausmaksuja, tilinhoitokustannuksia tai lainasumman nostopalkkioita. Ongelmatilanteessa Credigon asiakkaat ovat kokeneet että Credigon asiakaspalvelu on toimivaa, ja tarjonnut ratkaisun sen hetkisiin ongelmiin.

10 minuuttia, ja laina on tililläsi!

Tili on lähes nollilla,ja palkkapäivään on vielä useampi viikko.Ehkä eteesi on tullut jokin yllättävä hankinta tai erääntynyt lasku. Vai onko elämäntyylisi ollut vain viime aikoina liian kallis? Oli miten oli, voi olla että pystyt lainaamaan rahaa ystäviltä tai sukulaisilta. Mutta miten toimit siinä vaiheessa kun et saa lainattua rahaa, mutta jollain on siitä huolimatta katettava juoksevat menot sekä ostettava täytettä jääkaappiin. Credigolta voi hakea pikavippiä tai joustoluottoa arjen kuluihin. Lainan hakeminen on helppoa sekä nopeaa. Credigo on helppokäyttöinen sekä luotettava lainapalvelu. Lainanhakija tunnistautuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella Credigon verkkosivuille. Näillä toimilla Credigo varmentaa lainanhakijan henkilöllisyyden.

20-vuotiaat Suomen kansalaiset voivat hakea lainaa Credigolta, valitettavasti pelkkä ikäraja ei ole ainut lainaehto Credigon lainoille. Kuten muutkin lainapalvelut, myös Credigo voi määritellä itse tarkemmat lainaehdot. Ikärajan lisäksi lainanhakijan tulee asua vakituisesti Suomessa, ja tämän lisäksi lainanhakijalla tulee olla Suomalainen pankkitili sekä Suomalainen matkapuhelinliittymä. Mikäli luottotiedoissasi on merkintä, ei luottoa myönnetä. Myös maksuhäiriömerkinnät voivat olla esteenä pikavipin tai joustoluoton myöntämiselle.

Vastuullinen luotonantaja, kuten Credigo. Tekee Credigo jokaiselle hakijalle maksukykyarvion, jokaiselle joka hakee sieltä pikavippiä tai joustoluottoa. Mikäli lainanhakijan maksukyky ei näytä riittävän hänen hakemaan lainasummaan, voi Credigo ehdottaa lainanhakijalle tarvittaessa pienempää pikavippiä tai joustoluottosummaa.Mikäli maksukyky näyttää niin huolestuttavalle, ettei lainanhakija pysty maksamaan hakemaansa lainasummaa ollenkaan takaisin. Voi Credigo evätä koko lainan  myöntämisen. Näin toimimalla Credigo haluaa minimoida omat mahdolliset luottotappiot, sekä estää lainanhakijan mahdollinen ylivelkaantuminen. Credigo pitää siis lainanhakijan etua tärkeimpänä, joka on tämän päivän vaativassa business elämässä hieno piirre.

Credigon asiakastyytyväisyys

Tyytyväinen asiakas lienee yrityksen kuin yrityksen paras myyntivaltti. Erittäin hyvän lainapalvelun puolesta puhuu paljon asiakastyytyväisyysprosentti joka on Credigon asiakkailla 88,8%. Asiakkaiden voi siis todeta olevan tyytyväisiä, ja todennäköisesti suosittelee Credigoa myös ystävilleen. Siis ystävilleen, jotka kaipaavat apua akuuttiin rahapulaan, tai rahoitusta johonkin hankintaan.

Asiakaspalvelu on yrityksen tärkeimpiä kulmakiviä, ja se että asiakaspalvelija vakuuttaa asiakkaat omalla ammattitaidollaan. Kliseisellä lauseella, että asiakas maksaa yrityksen työntekijöiden palkan, on todellakin merkitystä. Ja vaikka Credigo on saavuttanut pikavippimaailmassa korkea asiakastyytyväisyysprosentin, pyrkii Credigo silti aktiivisesti kehittämään asiakaskokemustaan.

Hyvällä asiakaspalvelulla sekä selkeillä ja edullisilla lainatuotteilla Credigo on varsin varteenotettava vaihtoehto pikavipin tai joustoluoton hakemiseen. Toisten asiakkaiden mielipiteitä kannattaa aina kuunnella, mutta viime kädessä lopullisen päätöksen tekee asiakas itse.