Lainapalvelu Ege

Ege myöntää lainoja 100 eurosta aina 2800 euroon asti.

Uudet asiakkaat voivat hakea ilmaista 200 euron pikavippiä, 200 euron pikavippi voi olla käytössäsi ilman korkoja ja kuluja.

Luottohakemuksen täyttäminen on ilmaista, ja saat tietää lainapäätöksen jopa minuuteissa.

Ege myöntää lainaa ilman vakuuksia

 • Ege on toiminut Suomen pikalaina-alalla vuodesta 2009, tarkoituksenaan tuoda Suomeen ulkomailla olevaa osaamista.
 • Ege on yksityinen yritys, joka on osa isompaa yritysryhmää.
 • Egen tavoitteena on tyytyväinen asiakas, ja se pyrkii palkitsemaan kanta-asiakkaansa erilaisilla tarjouksilla sekä kampanjoilla.

Vaikka kyseessä on yksityinen yritys, on Egelle tärkeää huolehtia asiakkaiden tyytyväisyydestä. Siksi on hyvä muistaa että pikavippi on tarkoitettu aina lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen, usein sellaiseen mitä ei voinut ennakoida. Ege varmistaa, että haet Egeltä lainaa vain sen verran kuin tarvitset. Ja ennen luottohakemuksen täyttämistä, varmista että pystyt maksamaan Egen pikavipin/lainan ajallaan takaisin. Ege mainitsee sivuillaan, että perussääntö jota suositellaan noudatettavan on se, että lainanlyhennykset eivät saa olla yli 40% käytettävissä olevista tuloista. Tätä suuremmat lainasummat aiheuttavat suurella todennäköisyydellä ongelmia, niin luotonhakijalle kuin luotonmyöntäjälle, Egelle. Siksi vaikka luottohakemuksen tekeminen on tänä päivänä niin helppoa ja nopeaa, selvitä alkuun itsellesi rehellisesti oma maksukykysi.

Egen luottohakemus

Luottohakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa, tästä huolimatta lainanhakijan vastuulla on lainahakemuksen huolellinen täyttö. Virheelliset tiedot luottohakemuksessa voi aiheuttaa luottohakemuksen hylkäämisen. Egen lainahakemuksessa luotonhakijan tulee täyttää luottohakemuksessa tiedot muun muassa:

 • omasta koulutuksesta
 • asumismuodosta
 • aviosäädystä
 • huollettavien määrästä
 • työstatuksesta
 • pääasiallisesta tulon lähteestä
 • nettopalkasta
 • kuukausittaisista lainanmaksuista

Luottohakemuksen täyttäminen on ilmaista, ja saat tietää alustavan lainapäätöksen välittömästi. Vuoden 2013 lakiasetuksen jälkeen, rahojen maksaminen tilille on rajattu kello 7.00-23.00 välille, niin myös Ege pystyy maksamaan rahat tällä aikavälillä asiakkaiden tilille. Rahojen maksaminen edellyttää hyväksyttyä lainahakemusta. Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen rahojen siirtyminen lainanhakijan tilille tapahtuu kahden työpäivän kuluessa. Tämä ei ole mitenkään ennenkuulumattoman nopeaa, ja siksi Ege tarjoaa Ekspress-palvelua, jolloin rahat siirtyvät luotonhakijan tilille jopa 30 minuutissa. Tämän Ekspress-palvelun voi tilata tekstiviestillä tai tehdä ege.fi itsepalvelussa. Ege toimittaa luotonhakijan sähköpostiin maksutaulukon, josta näet kätevästi maksuerien määrän ja eräpäivät. Nyt tehtäväksesi jää huolehtia laskujen maksu ajallaan tapahtuvaksi. Näin säästyt ikäviltä maksumuistutuksilta, eikä luoton lyhennyssummat kasva turhaan muutamilla muistutusmaksu euroilla.  Luotonhakijalla on oikeus maksaa lainansa takaisin ennen eräpäivää, ilman että maksusta aiheutuu ylimääräisiä kustannuksia.

Egen lainaehdot

Jokainen luotonmyöntäjä määrittelee itse lainanmyöntämiseen vaadittavat lainaehdot, Egen lainaehdoissa hyväksytyn luottohakemuksen edellytyksenä on ainakin seuraavat asiat:

 • Lainanhakijan tulee olla 20-70 vuotias
 • Lainanhakijan tulee olla Suomen kansalainen, tai vakituisesti Suomessa asuva henkilö
 • Lainanhakija on luottokelpoinen
 • Moitteeton raha-asioiden hoitaminen, luottotietojen tulee olla kunnossa, Egellä on oikeus tarkistaa lainanhakijan luottotiedot
 • Säännölliset tulot
 • Vakuuksia tai takaajia ei tarvita
 • Suuremmissa lainasummissa Egellä on oikeus pyytää luotonhakijalta tiliotteet kolmelta kuukaudelta
 • Kun vanha laina on maksettu kokonaisuudessaan pois, voi luotonhakija hakea Egeltä uutta lainaa

Egen esimerkki hinnasto

Egen omilla verkkosivuilla on hinnasto, josta voit selvittää suhteellisen helposti ja vaivattomasti Egen Joustava-luotolta tehdyn luoton maksut ja kulut. Annamme alapuolella muutaman esimerkin:

 • 100 euron luotto 100 euron luotto kahden (2) kuukauden takaisinmaksuajalla, luottosumman nostopalkkio on 5,10€, maksuerän suuruus 52,55€, todellinen vuosikorko 49,87% yhteismäärä 105,10€
 • 500 euron luotto 500 euron luotto kuuden (6) kuukauden takaisinmaksuajalla, luottosumman nostopalkkio 60,94€ maksuerän suuruus 93,49€, todellinen vuosikorko 49,99% yhteismäärä 560,94€

Luottosumman todelliset ja ajantasaiset hinnat kannattaa tarkistaa aina luotontarjoajan omilta verkkosivuilta.

Mitä jos lainahakemus hylätään?

Vaikka luottohakemusten tekeminen on tänä päivänä hyvin helppoa ja nopeaa. Ei näiden kannata antaa kostautua, sillä virheellisesti tai huolimattomasti täytetty luottohakemus voi aiheuttaa lainahakemuksen hylkäämisen. Hyväksyttyä luottohakemusta varten Ege kokonais arvioi hakijan taloudellisen tilanteen sekä luotonhakijan luotonhoitokyvyn. Tarvittaessa Ege voi ehdottaa myös pienempää summaa, kuin itse lainahakemuksessa on.

Luottohakemuksen eräpäivän siirto

Mikäli jostain syystä olet arvioinut maksukykysi väärin, ja et pystykään maksamaan sinulle myönnettyä joustoluottoa ajallaan takaisin. Asian kanssa ei kannata jäädä yksin, vaan ensimmäinen tehtävä on olla välittömästi yhteydessä Egen asiakaspalveluun. Ongelman lakaiseminen niin sanotusti maton alle, ei ratkaise ongelmaa, vaan pahimmillaan pahentaa lainanhakijan tilannetta entisestään. Voit myös kirjautua omilla tunnuksilla Egen verkkosivuille, ja  hakea eräpäivän siirtämistä. Eräpäivän siirtäminen onnistuu www.ege.fi sivuilla, kohdassa Lainasi – sivulla, josta klikkaat kohtaa Eräpäivän siirtäminen. Mikäli et hae eräpäivän siirtoa, tai maksat ilmoittamatta Egen erääntyneen laskun myöhässä, tulee maksettavaksesi joustoluotosta koituvat viivästyskorot sekä mahdolliset huomautusmaksut. Voit tarkistaa laskusi reaaliaikaiset tiedot Egen sivuilla. Näin pysyt kärryillä siitä,missä vaiheessa olet lainanlyhennystäsi ja näet samalla myös tulevat eräpäivät.

 

Ennen kuin hyväksyt Egen, tai jonkin muun lainapalvelun Joustoluottotarjouksen. Tutustu aina huolellisesti lainantarjoajan lainaehtoihin, näin tiedät minkälaiseen lainaan olet sitoutumassa. Sekä tiedät myös mitä tapahtuu siinä vaiheessa, jos eteesi tulee tilanne jossa et pysty maksamaan Joustoluottoasi ajallaan takaisin. Tutustu siis huolellisesti myös niihin pienellä printattuihin teksteihin!