Tietoa palvelusta

www.fi on Inmalti Oy ylläpitämä ja hallitsema palvelu. Tämä sivusto tarjoaa laajaa tietoa erilaisista lainapalveluista ja eri lainamuodoista. Sivustolla vierailevalla on myöskin mahdollisuus tarkistella ja vertailla eri suuruisia lainoja, jotka on vertailtu hinnan mukaan tässä palvelussa.

Kenelle palvelumme on suunniteltu?

Palvelumme tarkoitus on auttaa vieroilijoitamme löytämään juuri heille sopivimmat lainatuotteet sekä lainamuodot. Sivusto itsessään ei kuitenkaan tarjoa minkäänlaista lainaa, vaan ainoastaan tietoa ja tarjouksia muista lainatuotteista. Sivusto myöskin pyörii näiden mainos tulojen avulla.

Miten palvelu toimii

Sivustolla on järjestetty taulukoihin eri suuruisia lainasummia niiden hinnan mukaan. Pikavippien hinnat kuitenkin vaihtelevat paljon, joten hinnat ovat suuntaa antavia ja lopullinen hinta selviä aina vasta vierailijan siirtyessä valitsemaansa lainapalveluun ja tehdessään siellä alustavan lainahakemuksen.

Palvelussamme on myöskin painotettu sellaisia lainapalveluita, joista vierailijamme ovat useimmiten myöskin saaneet lainaa. Tällä tavalla vältetään turhia lainahakemuksia ja niistä syntyvää turhaa ajankäyttöä niin lainanhakijalle kuin lainanmyöntäjällekin. Me emme myöskään vastaa mistään tällä sivustolla löytyvistä lainoista, joten ongelma tilanteissa asiakkaan tulee aina olla yhteydessä suoraan siihen lainapalveluun, josta hän on lainaa hakenut.

Haluatko lisätä oman lainapalvelusi tälle sivustolle?

Mikäli löydät sivustoltamme jotain virheitä tai vaihtoehtoisesti haluaisit lisätä oman sivustosi vertailuumme, niin voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla. Lähetä asiasi osoitteeseen:

info@inmalti.fi

 

Lue myös meidän tietosuojaselosteemme sekä evästekäytäntömme