Helppo koroton vippi 50 – 5000€ ilman vakuuksia heti tilille

Valitse sinulle sopivin vippi alapuolelta

LainaajaTakaisinmaksuaikaKulutIkärajaTutustu lainaan
Credit24.fi1 - 36kkalkaen 0€19vHae lainaa!
Ferratum.fi1 - 50kkalkaen 0€20vHae lainaa!
Luottolainaaja.fi1 - 36kkalkaen 0€19vHae lainaa!
Vivus.fi1 - 12kkalkaen 0€20vHae lainaa!
Suomilimiitti.fi1 - 36kkalkaen 0€21vHae lainaa!
Eurolimiitti.fi1 - 36kkalkaen 0€21vHae lainaa!
Ege.fi1 - 36kkalkaen 0€20vHae lainaa!
Bluefinance.fi1 - 36kkalkaen 0€18vHae lainaa!

Mikä ihmeen vippi?

Vippi,laina,pikavippi,pikalaina tai joustoluotto. Monta eri nimeä, mutta ajatus on sama, rahan lainaaminen.

Vippiä voi saada toiselta ihmiseltä tai vippiä voi tänä päivänä hakea myös netistä. Vippiä haetaan usein ihmiseltä joka on jo entuudestaan tuttu. Koska harva meistä haluaa lainata täysin tuntemattomalle henkilölle. Vaikka vipin suuruus ei välttämättä ole järisyttävän suuri, voi vippi auttaa saajansa huomattavasti.

Mutta oli kyseessä sitten tuttu tai tuntematon jolle vippi myönnetään, on sen takaisin saaminen yhtä epävarmaa. Vippiä voi myös myöntää toiselle siten,ettei sitä tarvitse maksaa takaisin. Tämä on kuitenkin hyvä varmistaa ennen kuin vippiä annetaan toiselle osapuolelle. Koska jos sopimusta ei ole tehty täysin selväksi, on vipin takaisin saaminen silloin aika vaikeaa, jollei jopa mahdotonta. Jokainen voi kuvitella miten maksamattomat velat ja vipit vaikuttavat kaveri, perhe tai ystävyyssuhteisiin. Siitä syystä on hyvä pohtia, kannattaako vippiä hakea mieluummin viralliselta lainan välittäjältä. Tällöin voi välttää mahdollisen riidan ystävän tai tuttavan kanssa.

Mistä vippiä voi hakea?

Vippi käsitetään usein pienenä lainasummana, ja käytännössä lainasumman hakeminen on mahdollista perinteisestä pankista. Vippiä voi hakea kuitenkin myös verkossa toimivista lainapalveluista. Vipin hakeminen ei ole oikeastaan koskaan ollut niin helppoa ja nopeaa kuin se tänä päivänä on. Vippi, ja vielä pikavippi on nimensä veroinen, sillä rahat ovat parhaimmillaan jopa alle puolessa tunnissa lainanhakijan tilillä.

Vipit kannattaa aina vertailla

Kun vipin tarve iskee, on järkevää vertailla ja tutkia eri lainapalveluita. Ja valita niiden joukosta juuri se sinulle kaikkein sopivin vaihtoehto. Lainaa ja vippiä voi hakea tänä päivänä niin monesta eri paikasta, että niiden tarjonnassa on huomasti valinnanvaraa. Väärällä valinnalla, vippi saattaa muodostua pahimmillaan todella kalliiksi. Siksi ennen “Hyväksy” napin painallusta on hyvä pohtia perusteellisesti ḿuutama asia.

Ensimmäinen asia on harkita tarkkaan, että onko vipin ottaminen ylipäätään välttämätöntä?

Vippi on aina kalliimpi vaihtoehto kuin lainan hakeminen pankista. Siksi viattoman pieneltä vippisummalta tuntuva vippi, saattaa pahimmillaan aiheuttaa hakijalleen huomattavia maksuvaikeuksia. Siksi onkin tarpeen pohtia tarvitseeko vippiä ylipäätään ollenkaan hakea?

Vai voisiko hankinta odottaa vielä hetken, ja olisiko rahasumma mahdollista saada kasaan säästämällä?

Onko kyseessä niin suuri vippisumma, että sen säästäminen vaatisi liian pitkän ajan?

Mikäli tilanne on kuitenkin se, että vipin ottaminen on tähän hetkeen ainut mahdollisuus, on hyvä kuluttaa seuraava hetki lainasumman suuruuden miettimiseen.

Vippiä ei kannata ylimitoittaa, vain sen takia että sinulle on iskenyt shoppailuvimma. Tosin jos vippi alimitoitetaan, on vaarana että varat eivät riitä, ja pahimmissa tapauksessa lainanhakija joutuu ottamaan toisen korkeakorkoisen vipin. Tässä vaiheessa lainanhakijalla on maksettavana kahdet lainasumman korot ja kulut. Ei kuulosta kovinkaan kannattavalta toiminnalta. Siksi vippisumman realistisella arvioinnilla voit säästää merkittävän summan lainan koroissa ja kuluissa. Vipin hankinnassa kannattaa myös laskea tarkasti,että lainan takaisinmaksu on mahdollista suorittaa ajallaan takaisin. Eikä vipin takaisinmaksu aiheuta hankaluuksia tai pahimmillaan aja vipin hakijaa maksuvaikeuksiin. Siksi, vaikka kyseessä olisikin vain pieni vippisumma, on tärkeää pohtia perusteellisesti vipin ottamista.

Riippuen lainapalvelusta, voi vipin saamiselle olla jossain tapauksissa hyvinkin tarkat lainaehdot. Lainaehdoissa määritellään usein se, minkälainen maksukyky lainanhakijalla tulee olla. Toisilla lainapalveluilla vaaditaan että lainanhakijalla tulee olla säännölliset tulot, ja onko näiden tulojen lähteenä vakituinen vai osa-aikainen työ. Toisille lainapalveluille riittää se, että lainanhakijalla on riittävän säännölliset tulot.

Voiko kuka tahansa hakea vippiä?

Vippiä varten ei tarvitse toimittaa vakuuksia tai takuita, joten siksi lainanhakijan maksukyvyllä on merkittävä osuus hyväksytyssä lainapäätöksessä. Suomen laki määrittelee että alle 18-vuotiaat eivät voi velkaantua, joten vipin myöntäminen alle 18-vuotiaalle ei ole mahdollista. Riippuen lainapalvelusta, voi lainantarjoaja määritellä vipin ikärajaksi myös tätä korkeamman lainanhakijan iän. Vipin alaikäraja voi olla 18-25 ikävuoden välillä, joten jos olet juuri täyttänyt reilu 20-vuotta on sinun järkevää vertailla eri lainapalveluita keskenään.

Toisessa ääritapauksessa, jos ikäsi on 65-75 ikävuoden välillä, voi lainantarjoaja määritellä vipille myös yläikärajan. Oli kyseessä sitten kumpi tahansa, näiden lainaehtojen tarkoituksena on varmistaa että lainantarjoaja saa lainaamansa vippisumman takaisin, ja vielä korkojen kera. Paitsi jos kyseessä on ilmainen vippi.

Tarkoilla lainaehdoilla lainantarjoaja myös minimoi omien mahdollisten luottotappioiden riskin.

Vipin lainaehdoissa määritellään myös tarkasti se,että lainanhakijan tulee olla Suomen kansalainen, tai että lainanhakijan on oltava ollut kirjoilla vähintään 36 kuukautta Suomen väestörekisterikeskuksessa.

Luottotietojen tarkistaminen tapahtuu usean vuoden ajalta, ja jos vipin hakija on asunut Suomen ulkopuolella, ei luottotietoja voida tarkistaa tältä ajalta. Siksi on olennaisen tärkeää että vipin hakija on asunut Suomessa. Eikä tässä vielä kaikki, koska usein lainanhakijalta vaaditaan myös Suomalainen pankkitili tai puhelinliittymä.

Vippihakemuksessa luotonhakija joutuu antamaan selvityksen sen hetken maksukyvystä, siihen kuuluu selvitys muun muassa muista veloista ja lainoista. Lainanhakijan asumismuodosta, sekä tarvittaessa myös puolison tuloista. Perheen koolla on myös merkitystä.

Mitä suurempi vippisumma on kyseessä, sitä tarkemmat lainaehdot vipille on asetettu. Jos kyseessä on taas pienempi vippisumma, voi luottohakemuksen tekeminen olla myös aavistuksen helpompaa. Mikäli lainanhakijan maksukyky ei riitä kyseiseen vippisummaan, voi olla että vippiä on helpompi hakea rinnakkaishakijan kanssa. Yleensä vippiä haettaessa vippihakemukseen ei tarvitse antaa selvitystä siitä, miksi kyseistä vippisummaa ollaan hakemassa.

Huolimatta siitä, että pikavippiä varten vaadittava lainaehtojen lista on pitkä, on vipin hakeminen parhaimmillaan nopeaa ja helppoa. Vipin hakeminen ei ole määritelty mihinkään tiettyyn aikaan eikä paikkaan, sillä vippihakemuksen voi tehdä silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Luottohakemuksen tekemiseen vaaditaan tietokone, tabletti tai älypuhelin. Luottohakemusta varten lainanhakija tunnistautuu lainantarjoajan verkkosivuilla, omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Toisilla lainapalveluilla tunnistautumisen voi suorittaa myös mobiilivarmenteella. Vippi, laina,pikavippi tai pikalaina, rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta idea on kaikissa sama. Vippi tarjoaa parhaimmillaan ratkaisun akuuttiin rahapulaan.

Vippisummat,kuinka paljon Suomalaiset hakevat?

Vippi, kuten sen jo nimikin sanoo, käsittää usein suhteellisen pienen lainasumman. Siksi yleisimpiä vippisummia on ehdottomasti 100 ja 200 euron vipit. Kyseisiä vippisummia haetaan lähes kaksinkertainen määrä kuin muita vippisummia yhteensä.

300 euron, 400 euron, 500 euron ja jopa 1000 euron vipit ovat myös aina vain suosituimpia. Ensimmäisten vippien Suomeen rantautumisen jälkeen, ei niiden suosio näytä hiipumisen merkkejä.

Mistä tämä kertoo?

Siitä että Suomalaiset kuluttavat enemmän kuin tienaavat, ehkä nykypäivän elämäntyylin on oltava kallista ja hienoa?

Vai voisiko kyseessä olla se, että ihmisten rahat eivät vain yksinkertaisesti riitä jokapäiväisiin kuluihin?

Onko elämiskustannukset liian suuret, ettei rahat vaan yksinkertaisesti riitä?

Vaikka teemme koko ikämme töitä, minkälaisen eläkkeen olet saamassa, riittääkö se elämiseen?

Ilman sen suurempaa pohtimista, pikavipin ottaminen on kuitenkin helppo tuomita. Miksi ottaa vippi, joka on tunnettu liian korkeista koroista. Mutta entä jos kuulisimme tarinat vippien takaa, mikä ajaa ihmiset ottamaan kalliita vippejä? Voiko olla mahdollista että vippien suosion syynä voisikin olla jokin suurempi taustalla vaikuttava asia. Alhaiset eläkkeet, korkea verotus tai kalliit lääkekulut?

Oli miten oli, kukaan ei todennäköisesti osaa antaa asiaan kaiken kattavaa vastausta. Ja asiaan ei ole olemassa mitään oikeaa vastausta, tärkeintä lienee se, ettei tuomita vipin hakijaa automaattisesti. Ja huolehditaan lähimmäisistä, välitetään siitä miten ihmiset meidän ympärillä voivat. Me emme todennäköisesti pysty antamaan kaikille vippiä tarvitseville lainaa, mutta me voimme kysyä heiltä miten he voivat.Ja kuulemme sen, ettei vipin hakeminen ole ensimmäinen hiljainen avunpyyntö.

100 – 400 euron vippi

Vivus, Eurolimiitti sekä Suomilimiitti myöntävät uusille asiakkaille ilmaisen 100-400 euron vipin. Ilmainen vippi tarkoittaa sitä, että vippisumma on mahdollista saada ilman korkoja ja kuluja.

Limiitti sekä Ferratum myöntää vastaavasti uusille asiakkaille ilmaista 300 euron vippiä. Suomilimiitillä on pisin historia Suomalaisessa lainahistoriassa, ja se myöntääkin ilmaiselle vipille jopa kahden kuukauden takaisinmaksuajan. Ilmaista vippiä voi hakea 21 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, kansalaiset joiden luottotiedot ovat kunnossa, eikä heille ole kertynyt maksuhäiriömerkintöjä.

Vivus koroton ja kuluton vippi

Vivus myöntää 100 – 400 euron vippiä toiseksi pisimmällä laina-ajalla, Vivuksen ilmainen vippisumma tulee maksaa takaisin 30 vuorokauden kuluessa. Mikäli lainanhakija tarvitsee lisää lainanmaksuaikaa, voi hän lisämaksulla saada lisäaikaa lainan takaisinmaksuun. Vivuksen vippiä varten lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, lainanhakijan luottotietojen tulee olla kunnossa, kuten vaaditaan myös muillakin lainantarjoajilla.

Vivus.fi
Kuinka paljon Vivukselta voi hakea vippiä?

Vivukselta saa vippiä max 2000€

Miksi hakea 100 – 400€ vippi Vivukselta?

Uutena asiakkaan saat tällaisen vipin korottomasti ja kuluttomasti 2kk ajaksi

Eurolimiitti ja Credit24 tarjoavat myöskin kulutonta vippiä 100 – 400€ kuukaudeksi

Eurolimiitti on näiden lainapalveluiden kuopus, Eurolimiitti tarjoaa uusille asiakkaille korottoman pikavipin 30 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Eurolimiitti on asettanut lainanhakijan ikärajaksi 21-ikävuotta. Mikäli lainanhakija on asioinut jo aikaisemmin eri lainapalveluiden kanssa, voi hän hakea edullista pikavippiä Credit24 lainapalvelusta. Miltä kuulostaa 400 euron vippi, kahden kuukauden takaisinmaksuajalla, ja lainasumman korot ovat 22  euroa? Kuulostaa aika reilulle vaihtoehdolle, ja Credit24 tarjoaakin kuluttajille selkeitä lainavaihtoehtoja. Credit24 lainapalvelusta vippiä haettaessa lainasumman kokonaiskustannukset näkee samantein sen hakuhetkellä.

Eurolimiitti.fi
Kuinka paljon Eurolimiitiltä voi hakea vippiä?

Eurolimiitiltä saa vippiä max 3000€

Miksi hakea 100 – 400€ vippi Eurolimiitiltä?

Uutena asiakkaan saat Eurolimiitiltä korottoman ja kuluttoman vipin kuukaudeksi aina 3000€ asti.

Credit24.com
Kuinka paljon Credit24:ltä voi hakea vippiä?

Credit24:ltä voi saada helposti vippiä jopa 4000€

Miksi hakea 100 – 400€ vippi Credit24:ltä?

Credit24 tarjoaa aina uusille asiakkailleen täysin kuluttomasti ensimmäisen vipin kuukaudeksi

Parhaat vaihtoehdot 500 euron vipiksi

500 euron ilmaisissa korottomissa ja kuluttomissa pikavipeissä on samat lainantarjoajat, lukuunottamatta Vivusta, joka ei myönnä uusille asiakkaille yli 400 euron vippejä. Lainaehdoissa ei myöskään ole eroavuuksia, pisimmän laina-ajan vipille saa Suomilimiitiltä ja lyhin aika vipille tulee Eurolimiitiltä.

21 vuotta on ikäraja Eurolimiitin sekä Suomilimiitin lainan myöntämisessä. Mikäli 500 euroa täytyy hakea muiden vippien jälkeen, ei lainapalveluilta voi saada uuden asiakkaan ilmaista pikavippietua. Siinä vaiheessa Credit24 on hyvä vaihtoehto 500 euron vipillä kolmen kuukauden takaisinmaksuajalla. 500 euron vippisumman kokonaiskustannukset ovat silloin 36 euroa!

Mistä kannattaa hakea 1000 euron vippi

Suomilimiitti pitää 1000 euron pikavipin kärkisijaa yksinään, sillä ilmaista 1000 euron pikavippiä voi hakea ainoastaan Suomilimiitiltä. Lainaehdoissa ei ole eroavuuksia pienempien vippisummien kohdalla, sillä 1000 euron vippi tulee maksaa takaisin seuraavan kuukauden loppuun mennessä.

Mikäli olet käyttänyt uuden asiakkaan edun, voit hakea 1000 euron vippiä Credit24 lainapalvelusta. Vaikka kyseessä on vippi, tarjoaa Credit24 1000 euron vipin kilpailukykyisellä lainalla.

Kuuden kuukauden maksuajalla 1000 euron vippi on haettavissa 126 euron kokonaiskululla.

Mutta mikäli tarve on pidemmälle laina-ajalle, voi laina-ajan määrittää 1 – 36 kuukauden välille.

Credit24 lainatuote joustolimiitti, tarjoaa lainaa rahoitusta pienempiin hankintoihin 100 eurosta, aina 4000 euroon asti. Hyväksytyn luottohakemuksen edellytyksenä on se, että luotonhakija täyttää Credit24 lainapalvelun asettaman lainaehdot. Lainan takaisimaksuaika on joustava, sen kulut ja aika määräytyy sen mukaan kuinka paljon pystyt maksamaan lainaa kuukausittain takaisin. Credit24 lainapalvelusta voi hakea lainaa Suomen kansalaiset, jotka ovat täyttäneet 19-vuotta. Hyväksytyn luottohakemuksen edellytyksenä on hyvin hoidetut raha-asiat, eli hakijalle ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä sekä hänen luottotietonsa tulee olla kunnossa.

Paras paikka 2000€ vippiin

Credit24 lainapalvelu tarjoaa parhaimman vaihtoehdon 2000 euron lainalle, lyhyellä laina-ajalla. MIkäli tarvitset 2000 euron vippiä kuukauden ajaksi käyttöön, saat sen Credit24 lainapalvelusta ainoastaan 71 euron lainakuluilla. Mikäli tarvitset 2000 euroa käyttöösi, mutta tarvitset sen takaisinmaksuun pidemmän laina-ajan, voi kannattava vaihtoehto olla silloin Euroloan, josta 2000 euron vippi on saatavissa kuuden kuukauden takaisinmaksuajalla, 179 eurolla.

Tällä hetkellä vipin hakeminen on mahdollista monesta eri lainapalvelusta, siksi suosittelemme vertailemaan eri lainapalveluiden lainaehtoja jotta voit löytää niiden joukosta sinulle parhaiten sopivan vipin.

Muun muassa seuraavat lainapalvelut myöntävät kuluttomia sekä korottomia pikavippejä:

 

Muun muassa näistä lainapalveluista voit hakea ilmaista pikavippiä, edellyksenä tosin on se, ettet ole aikaisemmin asioinut kyseisten lainapalveluiden kanssa. Ilmainen ensilaina on usein suuruudeltaan muutamasta kympistä, aina jopa Eurolimiitin myöntämään 500 euron ilmaiseen pikavippiin saakka. Näitä vippejä yhdistää se, että ilmainen vippi on maksettava kohtuullisen nopeasti takaisin. Takaisinmaksun on tapahduttava usein 30 vuorokauden kuluessa lainan nostamisesta.

Mutta huolellisella lainavertailulla voit saada ilmaiselle pikavipille laina-aikaa jopa seuraavan kuukauden loppuun saakka. Oikein ajoitetulla vipin nostamisella voit siis saada reilun takaisinmaksuajan ilmaiselle pikavipille.

On hyvä muistaa, vaikka kuinka ilmaisia pikavippimainoksia esitetään tv:ssä,radiossa sekä iltapäivälehtien verkkosivuilla, on lainasumma maksettava ilmaisuudesta huolimatta aina takaisin. Ja jos tämä takaisinmaksu jostain syystä viivästyy, on lainanhakija sitoutunut maksamaan hakemalleen vipille valitsemansa lainantarjoajan hinnaston mukaiset lainakulut.

Mikäli et pysty hyödyntämään uuden asiakkaan ilmaisia pikavippejä on sinun hyvä tutustua seuraaviin lainapalveluihin, sekä heidän tarjoamiin vippituotteisiin.

Vippiä Bank Norwegianilta yli 23 vuotiaille

Tarvitsetko lainaa 1000 euroa, vai jopa huimat 60 000 euroa? Bank Norwegianilta voi hakea lainaa, vippinä tai joustoluottona jopa 60 000 euroon asti. Lainaa varten lainanhakijan ei tarvitse toimittaa vakuuksia, ja koko luottohakemuksen teko onnistuu täysin sähköisesti. Bank Norwegianin suosiosta kertoo sen melko korkea lainan myöntämisprosentti.

Bank Norwegian on saapunut Suomen lainamarkkinoille vuonna 2016, mutta lyhyestä toimihistoriasta huolimatta se on löytänyt omansa Suomalaisista vipin sekä joustoluoton käyttäjistä. Ban Norwegian tarjoaa myös järkevää rahoitusta lainojen yhdistämiseen. Lainaa voi hakea Suomen kansalaiset, jotka ovat täyttäneet vähintään 23-vuotta.

Luotonhakijalle ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Banknorwegian.fi
Kuinka paljon Bank Norwegianilta voi hakea vippiä?

Bank Norwegian myöntää vippiä jopa huimat 50 000€, käytännössä puhutaan siis kulutusluotosta.

Miksi hakea vippi Bank Norwegianilta?

Luotettava ja erittäin toimiva norjalainen pankki. Harkitse myös heidän tarjoamaan ilmaista luottokorttia

Vippi, joustoluotto vai pankkilaina?

Riippuen tilanteestasi, kiistatta edullisimman lainan saat hakemalla rahoitusta pankista. Kuitenkin, haettaessa pankki rahoitusta, sinulla tulee olla käytössäsi pankin määrittelemä määrä vakuuksia. Toisilla pankeilla voit tehdä luottohakemuksen sähköisesti, mutta toisinaan lainahakemus vaatii itse pankkikonttorissa käynnin, tai joudut odottamaan että pankkivirkailija soittaa sinulle.

Jos päädyt kuitenkin tutkimaan tarkemmin verkossa toimivia lainapalveluita sekä rahoituslaitoksia, huomaat että he eivät kaipaa vipin tai joustoluoton hakemiseen vakuuksia tai takaajia. Sinulla ei siis tarvitse olla lainan vakuutena omaisuutta tai henkilöä takaamassa pikavippiäsi. Eikä sinun tarvitse selittää lainapalveluille, miksi haet pikavippiä tai joustoluottoa. Mutta vaikka lainapalvelu ei vaadi vakuuksia tai takaajia on lainanhakuvaiheessa luotonhakijan lähes poikkeuksetta todistettava maksukykynsä ja tulotasonsa.

Riippuen lainapalvelusta, he voivat määritellä itse lainaehdon jossa määritellään se mikä on riittävä tulotaso pikavipin hakemiseen. Toisilla lainapalveluilla riittävä tulotaso tarkoittaa sitä että lainanhakijalla on riittävän säännölliset tulot.

Toisilla lainapalveluilla tulostaso vaatimus on kuitenkin määritelty huomattavasti tarkemmin.

Toiset lainapalvelut määrittelee tulotason tarkalla rahasummalla.

Se mikä on paras laina,vippi,halvin pikavippi tai joustoluotto, on ähes mahdotonta sanoa. Sillä mikäli sinulla tarvittava määrä vakuuksia, voi esimerkiksi asuntolainan hakeminen pankista olla huomattavasti edullisempaa, kuin jos ottaisit ison lainasumman rahoituslaitoksista. Mutta jos sinulla ei ole käytössäsi vakuuksia eikä takaajia,tarjoaa rahoituslaitokset sinulle mahdollisuuden lainan hakemiseen. Silloin sinun vain varauduttava että lainasumman hinta on pankkilainaa korkeampi.

Vertaillessasi eri lainantarjoajia törmäät todennäköisesti termiin, vastuullinen lainaaminen. Vastuullisella lainaamiselle tarkoitetaan sitä että luotontarjoaja on velvollinen tarkistamaan luotonhakijan luottotiedot sekä mahdolliset maksuhäiriömerkinnät. Vaikka luottoa tarjoavien lainapalveluiden lainaehdot saattavat kuulostaa toisinaan tiukoilta, on niiden perimmäinen tarkoitus turvata lainantarjoajan oma taloudellinen toiminta, ja minimoida luottotappioiden riski.

Tämän lisäksi, mitä enemmän vipit kasvattavat suosiotaan tilapäisenä rahoittajana, sitä tärkeämpää on huolehtia siitä että luotonhakija ei ajaudu lainan takia taloudellisiin vaikeuksiin. Luottotietojen tarkistusta varten luotonmyöntäjät asettavat lainaehdoissa kohdan, jossa luotonhakijalla on oltava vakituinen osoite Suomessa, tai että hänen on oltava asunut viimeiset 36 kuukautta Suomessa. Mikäli luotonhakija on asunut tällä välillä Suomen rajojen ulkopuolella, ei hänestä voi tarkistaa tältä ajalta hänen luottotietojaan.

Vippien korkeista koroista huolimatta niiden suosio jatkaa vaan kasvuaan, lähestulkoon jokainen meistä tietää että vippi on kalliimpaa lainaa kuin vastaavan lainasumman hakeminen pankista. Tästä huolimatta vipin helppous ja nopeus sopii tämän päivän trendiin, jossa kaiken täytyy tapahtua vauhdilla sekä vaivattomasti. Eikä siinä ole mitään väärää, kunhan nopea ja helppo raha ei hämärrä päätöksentekokykyäsi, ja otat pikavipin vain hetken mielijohteesta.

Vippi on oiva apu akuuttiin rahapulaan, mutta sillä ei voi jatkuvasti kattaa kassavajeita tai sitä että tili on lähes nollilla ennen seuraavaa tilipäivää. Parhaimmillaan vippi tarjoaa nopean ja helpon ratkaisun, ja jos olet vielä pikavippifirmojen uusi asiakas voit löytää rahoitusta siten että lainasummalle ei kerry korkoja tai kuluja. Saat vipin siis ilmaiseksi käyttöösi. Mikäli huomaat kääntyväsi säännöllisesti eri vippejä myöntävien lainapalveluiden ääreen, ja sinulla on useampia vippejä eri paikoista. On hyvä viheltää peli poikki, ja kääntyä suoraan ammattilaisten puoleen. Jolloin lisävelkaantuminen saadaan hallintaan, ja vipit eivät aja hakijaansa taloudelliseen ahdinkoon.

Pohdi siis ennen vipin hakemista, onko sen ottaminen todellakin välttämätöntä, jos näin on, vertaa itsellesi paras vippi!