Ethereum lompakko

Kryptovaluutat ja lohkoketju teknologia on kiinnostanut monia jo hyvin kauan aikaa. Ensimmäiset vaihtoehdot ovat esitelty jo yli kymmenen vuotta sitten, ja tänä aikana ne ovat keränneet koko ajan enemmän huomiota. Jos olet kiinnostunut erilaisista kryptoista, olet aivan varmasti kuullu Ethereumista. Se on ehdottomasti yksi kuuluisimmista vaihtoehdoista koko alalla.

Oletko kiinnostunut hankkimaan itsellesi joitakin kryptovaluuttoja? Kuten juuri Ethereumin Ether merkkejä? Siinä tapauksessa sinun tulee varmistaa tietäväsi joistakin tietyistä asioista. Esimerkiksi sinun tulee tietää ehdottomasti, miten Ethereumia voidaan säilyttää sen hankkimisen jälkeen. Selvitetään siis tämä asia, jotta pääset siirtymään asiassa nopeasti eteenpäin.

Miten Ethereumia voidaan ostaa?

Jotta voit säilyttää Ethereumia sille sopivalla, oikealla tavalla, sinun tulee tietenkin ensimmäisenä tietää, miten voit ostaa Ethereumia. Jos haluat lukea todella yksityiskohtaisen oppaan aiheesta, voit siirtyä sivustolle ostaethereumia.fi. Me kuitenkin selvitämme asian hyvin nopeasti sinulle välittömästi.

Jos ostat Ethereumia ensimmäistä kertaa, tulet käyttämään niin sanottua vaihtoa. Vaihto tarkoittaa sivustoa tai palvelua, joka mahdollistaa kirjaimellisesti fiat valuutan kuten euron vaihtamisen haluamaasi kryptoon kuten Ethereumiin. Vaihto sivustoja on hyvin monia, ja oikeastaan kaikki niistä tukevat juuri Ethereumia.

Kun olet valinnut sinulle sopivan vaihdon käytettäväksi, sinun tulee rekisteröidä ja vahvistaa tilisi. Tämä vaihe saattaa kestää vain muutamasta tunnista jopa päivään, riippuen vaihdosta. Kun tämä on suoritettu, sinun tulee tehdä talletus käyttämälläsi fiat valuutalla. Tämän jälkeen voit siirtyä markkina-alueelle, etsiä Ethereumin, ja ostaa sitä haluamallasi summalla. Tämän avulla olet ostanut itsellesi juuri Ethereumia.

Mikä Ethereum lompakko oikein on?

Kun olet hankkinut itsellesi Ethereumia, sinun tulee tietenkin säilyttää niitä sopivalla tavalla. Vaihdoilla on yleensä olemassa jonkinlainen vaihtoehto niiden säilyttämiseen, mutta nämä eivät ole suositeltuja käytettäväksi pitkäksi aikaa. Vaihdot joutuvat silloin tällöin hakkerien uhriksi ja siellä säilytetyt kryptot saatetaan menettää.

Sen takia onkin paljon parempi idea siirtää ne Ethereum lompakkoon. Kaikessa yksinkertaisuudessaan, Ethereum lompakko on krypto lompakko, joka tukee Ethereumia. Ethereum on helposti yksi kaikista suosituimmista vaihtoehdoista, mikä tulee krypto valuuttoihin ja lotkoketjuihin. Siitä syystä lähes kaikki krypto lompakot ovat myös Ethereum lompakkoja.

Kaikki näistä lompakoista ei kuitenkaan ole samanlaisia. Niitä on luotu erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten tulet huomaamaan. Siten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon kaikista kryptolompakoista.

Kylmä vai kuuma lompakko?

Kryptolompakot ovat todellakin jaettu erilaisiin kategorioihin. Näitä ovat esimerkiksi kylmät ja kuumat lompakot. Kylmät lompakot ovat tarkoitettu pitkäaikaiseen säilytykseen. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon, että kylmät lompakot ovat huomattavasti hitaampia käyttää kuin kuumat lompakot. Kylmät lompakot ovat toiselta nimeltään laitteisto lompakkoja, ja ne kiinnitetään erikseen tietokoneeseen, jos haluat käyttää niitä.

Kuumat lompakot sen sijaan ovat tarkoitettu juuri lyhyempään säilytykseen. Ne ovat paljon nopeampia käyttää kuin kylmät lompakot, koska ne toimivat verkon kautta. Sen takia ne sopivat silloin, kun haluat oikeasti käyttää kryptovaluuttaa tai merkkejä kuten Ethereumia.

Koska erilaiset Ethereum lompakot ovat tarkoitettu selkeästi eri tarkoituksiin, on varsin yleistä, että käyttäjillä on monia käytössä. Toisin sanoen he ovat hankkineet itselleen sekä kylmän että kuuman lompakon. Tämän tekemällä he voivat varmistaa voivansa käyttää Ethereumia haluamaan tavalla milloin tahansa. Seuraavaksi käsittelemme joitakin suosittuja Ethereum lompakoita, jotta voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Coinmotion

Coinmotion on yksi suosituimmista kuumista lompakoista. Se on suomalainen yritys, joka on sijaitsee itse asiassa Jyväskylässä. Koska kyseessä on suomalainen vaihtoehto, se miellyttää tietenkin oikeastaan kaikkia suomalaisia sijoittajia. He voivat saada aina asiakaspalvelun täydellisellä suomenkielellä, ja koko sivusto on käytettävissä suomeksi.

Tämän lisäksi, Coinmotion on suosittu myös Suomen ulkopuolella. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että kyseinen palvelu on yksi helppokäyttöisimmistä ja nopeimmista vaihtoehdoista. Siitä syystä hyvin monet käyttäjät jopa suosivat tätä suomalaista vaihtoehtoa, vaikka he eivät itse olisi suomalaisia ollenkaan.

Jaxx

Coinmotion ei ole tietenkään ainoa suosittu kuuma lompakko. Toinen suosittu vaihtoehto on nimeltään Jaxx. Tämä lompakko on siitä syystä erityisen suosittu vaihtoehto, että se tukee uskomattoman monia vaihtoehtoja. Tietenkin Ethereum on yksi näistä, mutta sen lisäksi lompakolla voidaan säilyttää kymmeniä muitakin vaihtoehtoja. Siitä syystä käyttäjät, jotka haluavat käyttää samaa lompakkoa monen eri krypton säilyttämiseen, suosivat usein Jaxx lompakkoa.

Tämä ei ole myöskään ainoa syy siihen, miksi juuri Jaxx on niin suosittu vaihtoehto. Nimittäin tämän lisäksi se toimii todella hyvin puhelimella. Sen takia voit päästä käyttämään kryptoa myös silloin, kun olet jopa liikkeellä. Tämä on erityisen suosittu mahdollisuus nykyään, koska suuri osa kuluttajista haluavat pystyä käyttämään kryptoa myös silloin kun he ovat liikkeellä. Vaikka Jaxx lompakkoa voidaan käyttää liikkeellä kuten bussissa, on kuitenkin hyvin tärkeää, että et säilytä siinä kauan aikaa erilaisia kryptoja. Tämä ei nimittäin ole kaikista turvallisin vaihtoehto pitkäaikaiseen säilytykseen.

Nano Ledger S

Kuten sanoimme, kuumat lompakot eivät yleisesti ole hyviä vaihtoehtoja pitkäaikaiseen säilytykseen. Sen sijaan on parempi käyttää kylmää lompakkoa eli laitteisto lompakkoa. Nämä lompakot ovat kirjaimellisesti erillisiä laitteita, jotka yhdistetään tietokoneeseen. Koska kyseessä on erillinen laite, sen hankkiminen tietenkin kustantaa jonkin verran, mutta tämä on ehdottomasti sijoituksen arvoinen asia.

Kylmiä lompakoita on tietenkin monia eri vaihtoehtoja, mutta yksi niistä on helposti kaikista kuuluisin vaihtoehto. Tämä on Nano Ledger S, jolla on lukemattomasti käyttäjiä ympäri maailmaa. Nano ledger S näyttää muistitikulta, joka kiinnitetään tietokoneeseen USB lähteen kautta. Täten voit siirtää sinne haluamasi kryptot, ja ne ovat todella hyvässä turvassa. Koska laite ei toimi netin kautta, esimerkiksi hakkerit eivät voi uhata sitä ollenkaan.

Paperiset lompakot

Laitteisto lompakot ovat suosittuja kylmiä lompakoita, mutta ne eivät ole itse asiassa ainoa mahdollisuus. Nimittäin yksi mahdollisuus on nimeltään paperiset lompakot. Paperisista lompakosta löytyy niin sanottu avain, jota käytetään siihen, että pääset käsiksi omiin kryptovaluuttoihisi. Nämä eivät kuitenkaan ole kaikista suosituimpia lompakoita monesta syystä. Silti niiden olemassaolosta on hyvä tietää, jos olet esimerkiksi kiinnostunut sellaisen hankinnasta.

Ethereumille on monia käyttötarkoituksia

Kuten sanoimme, yleinen syy siihen, miksi monet haluavat hankkia myös kuuman lompakon käytettäväksi johtuu siitä, että sen avulla päästään käyttämään helpommin erilaisia käyttötarkoituksia. Tämä on erityisen huomioon otettava asia, mikä tulee Ethereumiin. Vaikka se ei ole kaikista ensimmäinen krypto, juuri sen käytettävyys on nostanut sen todella korkealle suosiossa.

Tietenkin yleisiä tapoja käyttää Ethereumia on siitä kaupan käyminen, mikä onnistuu ehdottomasti helpommin kuuman lompakon avulla. Lisäksi, jos haluat käyttää Ethereumia ostaaksesi tuotteita, sinun tulee käyttää juuri kuumaa lompakkoa. Nämä ovat kuitenkin vasta kaksi vaihtoehtoa Ethereumin lukuisista käyttömahdollisuuksista.

Ethereum on yksi ensimmäisistä kryptovaluutoista, joka mahdollisti monia eri käyttötarkoituksia. Näihin kuuluu muun muassa äly sopimusten luominen ja rahoituksen hajauttaminen eli DeFi. Vaikka sinä et haluaisi käyttää näitä toimintoja, niistä on silti hyvä tietää. Niillä on nimittäin suora vaikutus siihen, miksi Ethereum tulee olemaan yksi suosituimmista vaihtoehdoista myös tulevaisuudessa.

You may also like...